Έρχεται το νέο DLC του Dying Light

Με ένα τελείως διαφορετικό setting.

Η Techland ανακοίνωσε πως το επερχόμενο και επί πληρωμή DLC του Dying Light πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στον επόμενο μήνα σε κονσόλες και PC.

Ο λόγος για το Hellraid, στο οποίο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε έναν διαφορετικό κόσμο, μέσω μίας παράξενης συσκευής που εμφανίστηκε μυστηριωδώς στο υπόγειο ενός κτιρίου, έπειτα από μία ξαφνική διακοπή ρεύματος.

Θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ορδές από νέα, δαιμόνια όντα, με μία νέα σειρά από όπλα, καθώς το Hellraid θα διαθέτει ένα ξεχωριστό σύστημα προόδου που θα παρέχει αναβαθμίσεις για τον εξοπλισμό του χαρακτήρα, και παράλληλα ξεκλείδωμα περισσότερων όπλων, όπως νέα ξίφη, σφυριά και τσεκούρια.

Το Hellraid θα βασίζεται στο ομώνυμο dark fantasy FPS παιχνίδι της εταιρείας που δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του στην αγορά, ενώ παράλληλα φήμες θέλουν το συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει ακυρωθεί και να έχει υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία έτσι ώστε να αποτελέσει επιπρόσθετο περιεχόμενο για το Dying Light. Αξίζει να σημειωθεί πως θα περιλαμβάνεται και λειτουργία για co-op mode, με υποστήριξη για έως και τέσσερις παίκτες συνολικά.

Όσον αφορά στο Dying Light 2, η διάθεση του νέου μέρους της σειράς είχε προγραμματιστεί για τη φετινή άνοιξη, αλλά πριν από μερικούς μήνες η κυκλοφορία του αναβλήθηκε επ' αόριστον διότι η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου "χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να εκπληρώσει το όραμά της."

Το Hellraid αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 23 Ιουλίου, για PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το Announcement Trailer του επερχόμενου DLC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα