Εξαιρετικό το launch του The Last of Us Part II

Η πιο επιτυχημένη αποκλειστικότητα του PS4.

Έπειτα από σχετική ενημέρωση του Eric Lempel -Senior Vice President στο τμήμα του Worldwide Marketing της Sony Interactive Entertainment- μέσα από το PS Blog, έγινε γνωστό πως το The Last of Us Part II πούλησε περισσότερα από 4.000.000

αντίτυπα μέσα σε τρεις ημέρες από τη διάθεσή του, δηλαδή στο διάστημα μεταξύ της 19ης και 21ης Ιουνίου, αποκτώντας τον τίτλο της πιο επιτυχημένης αποκλειστικότητας του PlayStation 4.

Όπως αναφέρει ο Neil Druckmann -Vice President της Naughty Dog και Game Director για το The Last of Us Part II- σχετικά με την επίτευξη του παραπάνω ορόσημου: "Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμωνες για τα εκατομμύρα άτομα ανά τον κόσμο που έπαιξαν το The Last of Us Part II και μοιράστηκαν τις εμπειρείες τους μαζί μας κατά την τελευταία εβδομάδα. Ξεκινήσαμε να λέμε μία διαφορετική ιστορία, που εξετάζει δύσκολες θεματολογίες και πρόκειται να σας προκαλέσει με αναπάντεχους τρόπους. Το The Last of Us Part II κατέστη εφικτό χάρη στις προσπάθειες χιλιάδων ταλαντούχων και παθιασμένων developers εδώ στη Naughty Dog. Δεν μπορούμε να φανταστούμε μεγαλύτερη τιμή από το να βλέπουμε το ίδιο πάθος να αντικατοπτρίζεται από τους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί του. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας να επιτεύξουμε αυτό το καταπληκτικό ορόσημο."

Παρά το γεγονός κατά το οποίο ο νεότερος τίτλος της Naughty Dog έχει δεχτεί έντονη κριτική από ένα ορισμένο τμήμα του κοινού -ακόμα και από τα πρώτα λεπτά της διάθεσής του- που καλύπτει ολοένα και περισσότερο έδαφος και αφορά κυρίως στις αποφάσεις που πήρε το καλιφορνέζικο στούντιο για την εξέλιξη της ιστορίας του παιχνιδιού, και κατ' επέκταση ολόκληρου του franchise -με το User Score του τίτλου στη σελίδα του Metacritic να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις 4.6 μονάδες, ξεκινώντας αρχικά και από χαμηλότερα, αυτό δεν φάνηκε να είναι αρκετό για να παρεμποδίσει το άκρως επιτυχές ξεκίνημά του στην αγορά.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει πλάνα για διάθεση επιπρόσθετου περιεχομένου για τον τίτλο -όπως έκανε με το αρχικό The Last of Us, κυκλοφορώντας το DLC Left Behind, όπως σημείωσε σε ομιλία του ο ίδιος ο Neil Druckmann.

Το The Last of Us Part II κυκλοφορεί από τις 19 Ιουνίου αποκλειστικά στο PS4. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, διαβάζοντας το review μας εδώ.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα