Έρχεται το Winter Ember

Το Winter Ember, ένας νέος isometric stealth τίτλος σε ένα sandbox περιβάλλον, αναμένεται να γίνει διαθέσιμος για κονσόλες και PC μέσα στον Απρίλιο, όπως ανακοίνωσαν οι Skymachine Studios και Blowfish Studios, developer και publisher αντίστοιχα.

Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στους δρόμους της Anargal, οι οποίοι έχουν ως πηγή έμπνευσης την βικτωριανή εποχή, όπου θα περνούμε τον ρόλο του Arthur Artorious, ενός “ντροπιασμένου ευγενή” που επιστρέφει πίσω ζητώντας

εκδίκηση. Θα χρειαστεί να βασιστούμε σε μια stealth προσέγγιση για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, να κρυφτούμε στις σκιές και να κινηθούμε σε αφύλακτες διαδρομές. Ο Arthur είναι εξοπλισμένος με ένα Τhief-style τόξο, με element arrows για να αποσπά την προσοχή – ή να επιτίθεται – στους εχθρούς. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιήσει ένα rope-arrow για να βρεθεί στην κορυφή της πόλης.

Διεξάγοντας έναν πόλεμο εναντίον μιας θρησκευτικής φατρίας που είναι γνωστή ως Greater Heaven, ο Arthur θα πρέπει να βγει από τις σκιές και να “ερευνήσει” μια μεγάλη συνωμοσία, για να μάθει περισσότερα για τα γεγονότα που συνέβησαν στην πατρίδα του.

Το Winter Ember αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 19 Απριλίου 2022.

The post Έρχεται το Winter Ember appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα