Αποσύρεται από τα ράφια το Fast & Furious Crossroads

Οι Bandai Namco και Slightly Mad Studios, publisher και developer αντίστοιχα, ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να αποσύρουν το Fast & Furious Crossroads από τα ράφια των καταστημάτων τον επόμενο μήνα, λιγότερο από δύο χρόνια από την κυκλοφορία του τον Αύγουστο του 2020 για Xbox One, PlayStation 4

και PC.

“Όλες οι πωλήσεις των προϊόντων θα λήξουν στις: 29 Απριλίου 2022 – 5 πμ”, αναφέρεται στην σελίδα του τίτλου. “Αν αγοράσατε το παιχνίδι ψηφιακά, θα παραμείνει στη βιβλιοθήκη σας και θα μπορείτε να το ξανακατεβάσετε στο μέλλον”. Τυχόν DLC που έχουν αγοραστεί για το παιχνίδι πριν από την απόσυρση του παιχνιδιού στις 29 Απριλίου θα είναι επίσης διαθέσιμα για χρήση και οι διαδικτυακές λειτουργίες θα «παραμείνουν ενεργές», επιβεβαίωσε η Bandai Namco.

Παρά το γεγονός ότι ο Vin Diesel είχε τον ρόλο του Dominic Toretto της σειράς, μαζί με τη Michelle Rodriguez και τον Tyrese Gibson, σε μια νέα ιστορία που περιλαμβάνει heist δράση με οχήματα, το Fast & Furious Crossroads απέτυχε να κερδίσει τους κριτικούς και φαινομενικά δεν κατάφερε να κεντρίσει ούτε το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Το Fast & Furious Crossroads θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο προς πώληση από την Παρασκευή 29 Απριλίου, ενώ θυμίζουμε ότι η δημιουργός του, η Slightly Mad, το studio ανάπτυξης πίσω από το Project CARS, αποτελεί πλέον μέρος της Codemasters, που εξαγοράστηκε από την EA πέρυσι.

The post Αποσύρεται από τα ράφια το Fast & Furious Crossroads appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα