Νέο trailer για το Sniper Elite 5

Η Rebellion έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Sniper Elite 5, το οποίο μας παρουσιάζει μερικά από τα αυθεντικά όπλα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που θα έχουμε στη διάθεσή μας προς χρήση στον πέμπτο τίτλο της shooting σειράς, καθώς και περισσότερα από το σήμα κατατεθέν της σειράς, τα Χ-Ray kills.

Εκτός από ένα εκτεταμένο οπλοστάσιο, που περιλαμβάνει πιστόλια, τουφέκια και άλλα όπλα, το Sniper Elite 5 θα προσφέρει τη δυνατότητα για τις περισσότερες παραμετροποιήσεις του εξοπλισμού μας στη σειρά μέχρι σήμερα, με περισσότερες

από 200 επιλογές στη διάθεσή μας, όπως σκόπευτρα, σιγαστήρες, κοντάκια και διαφορετικά υλικά. Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούμε να προσαρμοζόμαστε στους “στόχους” που θα παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της κάθε αποστολής

Θα μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τις επιλογές παραμετροποίησης των όπλων εντοπίζοντας τα διάφορα Workbenches στα επίπεδα του Sniper Elite 5, με αντικείμενα που αλλάζουν την ισχύ, τον ρυθμό των βολών, τον συνολικό έλεγχο και το mobility των όπλων μας.

Θυμίζουμε οτι το Sniper Elite 5 θα έρθει με ένα campaign mode που υποστηρίζει co-op 2 παικτών, με το νέο online Invasion Mode που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να μπαίνουν σε campaign άλλων παίκτες και μια σουίτα από competitive multiplayer modes 16 παικτών.

Το Sniper Elite 5 έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC στις 26 Μαΐου, ενώ θα είναι Day One τίτλος και στο Xbox Game Pass.

The post Νέο trailer για το Sniper Elite 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα