Καθυστέρηση για τη συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Η Nintendo, σε επίσημο video που ανέβηκε στον λογαριασμό της στο YouTube, ανακοίνωσε την καθυστέρηση στην κυκλοφορία για τη συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Πιο συγκεκριμένα, ο παραγωγός του νέου Zelda, Eiji Aonuma, αναφέρει ότι θα χρειαστεί να επεκτείνουν τον χρόνο παραγωγής μέχρι την άνοιξη του 2023. Το αρχικό παράθυρο κυκλοφορίας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στην ανακοίνωση, ήταν εντός του 2022.

Συνεχίζοντας δικαιολογεί αυτή την απόφαση αναφέροντας: «Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η νέα περιπέτεια θα λαμβάνει χώρα και στον ουρανό και όχι μόνο στο έδαφος όπως ο προηγούμενος τίτλος. Ωστόσο, ο νέος αυτός εκτεταμένος κόσμος δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά και θα εμπεριέχει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία από νέα στοιχεία που μπορείτε να απολαύσετε μεταξύ αυτών νέες αναμετρήσεις και νέα στοιχεία στο gameplay.

Έτσι, προκειμένου η εμπειρία του νέου τίτλου να είναι ξεχωριστή όλη η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει επιμελώς, γι’ αυτό σας ζητάμε να περιμένετε λίγο ακόμα»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video με ολόκληρη την ανακοίνωση και κάποια νέα πλάνα από τον πολυαναμένομενο τίτλο της Nintendo.

Η ανακοίνωση του sequel του Breath of the Wild είχε γίνει στο πλαίσιο της έκθεσης E3 του 2019.

The post Καθυστέρηση για τη συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα