Το Apex Legends έρχεται στην καινούργια γενιά

Με ανακοίνωση στο επίσημο site, η EA και η Respawn Entertainment αναφέρουν ότι μαζί με το καινούργιο patch του, το Apex Legends θα περάσει, και επίσημα, στις κονσόλες νέας γενιάς.

Οι βελτιώσεις που θα έχει ο τίτλος είναι οι ακόλουθες:

4K Ανάλυση, για PS5 και Xbox Series X60fps, για PS5 και Xbox Series
X/SΥποστήριξη HDR, για PS5 και Xbox Series X/SΣκιάσεις Υψηλής Ανάλυσης, για PS5 και Xbox Series XΚαλύτερο Draw Distance, για PS5 και Xbox Series X

Επίσης μας ενημερώνουν ότι στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες βελτιώσεις για την καινούργια γενιά:

120fps για PS5 και Xbox Series X/SAdaptive Triggers και Haptics για PS5Περισσότερες βελτιώσεις στον οπτικό και τον ηχητικό τομέα, για PS5 και Xbox Series X/S

Από σήμερα, 29 Μαρτίου, μπορείτε να κατεβάσετε το τελευταίο patch και να παίξετε τον τίτλο με όλα τα προαναφερθέντα upgrades. Μέσω tweet στον επίσημο λογαριασμό του, το Apex μας λέει τι ενέργειες θα πρέπει να κάνουμε για να το δούμε στις καινούργιες κονσόλες μας:

Για τα Xbox Series X και S το Smart Delivery της Microsoft θα αναγνωρίζει κατευθείαν το μηχάνημά σας και θα κατεβάζει την καλύτερη έκδοση γι’ αυτό.Για το PS5 θα πρέπει να πάτε στο Game Hub του παιχνιδιού, από το κεντρικό μενού της κονσόλας, να πατήσετε “Options” και εκεί το “Play Game”. Ύστερα στο “Select Version” διαλέγετε να κατεβάσετε την έκδοση για PS5. Αφού αυτό ολοκληρωθεί μπορείτε να σβήσετε την έκδοση PS4 από την κονσόλα σας. Για εσάς που δεν έχετε καθόλου τον τίτλο μέσα στο μηχάνημά σας θα πρέπει να επιλέξετε να κατεβάσετε την έκδοση του PS5 είτε από το “Collection” σας (αν έχετε τον τίτλο), είτε από το PS Store (αν δεν το έχετε).

Στο επίσημο site της EA μπορείτε να βρείτε και αναλυτική λίστα με όλες τις βελτιώσεις που θα έρθουν στο παιχνίδι με το καινούργιο patch, όλα τα καινούργια “καλούδια” καθώς και έναν καινούργιο χάρτη και την επιστροφή του mode Control, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και πάλι.

The post Το Apex Legends έρχεται στην καινούργια γενιά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα