PlayStation Plus: ριζική αναδόμηση για τη συνδρομητική υπηρεσία της Sony

Μέσω ανάρτησής της στο επίσημο blog, η Sony ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές που θα λάβουν χώρα στο PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, μια νέα, συνδρομητική υπηρεσία θα λανσαριστεί αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι. Οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέξουν, μέσα από τρία προσφερόμενα πακέτα παροχών, το περιεχόμενο που τους

ταιριάζει περισσότερο.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη φημολογία που υπήρχε για την αναδόμηση της υπηρεσίας το προηγούμενο διάστημα. Τα τρία πακέτα παροχών συνοψίζονται ως εξής:

PlayStation Plus Essential
Επί της ουσίας, πρόκειται για την υπηρεσία PlayStation Plus, την οποία απολαμβάνουν σήμερα οι καταναλωτές. Αυτή περιλαμβάνει:

Δύο παιχνίδια μηνιαίως.Αποκλειστικές εκπτώσεις.Αποθήκευση cloud στα saves των τίτλων.Πρόσβαη στο διαδικτυακό multiplayer.

Η τιμή για το PlayStation Plus Essential παραμένει η τρέχουσα τιμή του PlayStation Plus. Για την αγορά της Ευρώπης, η τιμή διαμορφώνεται στα €8.99 το μήνα / €24.99 το τρίμηνο / €59.99 ετησίως. Επίσης, δεν αναμένονται αλλαγές στη χρήση της υπηρεσίας από τους τρέχοντες συνδρομητές του PlayStation Plus.

PlayStation Plus Extra
Το συγκεκριμένο επίπεδο περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του Essential, μαζί με έναν κατάλογο με έως και 400 τίτλους PS4 και PS5. Μεταξύ αυτών των τίτλων θα περιλαμβάνονται και επιτυχημένοι τίτλοι των PlayStation Studios αλλά και των 3rd-party δημιουργών.

Η τιμή για το PlayStation Plus Extra για την αγορά της Ευρώπης θα διαμορφώνεται στα €13.99 το μήνα/ €39.99 το τρίμηνο/ €99.99 ετησίως.

PlayStation Plus Premium

Το συγκεκριμένο επίπεδο περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά των πακέτων Essential και Extra, μαζί με έναν έναν κατάλογο με έως και 340 πρόσθετους τίτλους. Ανάμεσα σε αυτούς τους τίτλους θα προσφέρονται και:

PS3 παιχνίδια μέσω cloud streaming, αλλά και ορισμένοι κλασσικοί τίτλοι του PlayStation PlayStation 2 και PSP που θα είναι διαθέσιμοι για stream, ή κατέβασμα στην κονσόλα.

Η τιμή για το PlayStation Plus Premium θα διαμορφώνεται στα €16.99 το μήνα/ €49.99 το τρίμηνο / €119.99 ετησίως.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως η PlayStation Plus Premium υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στις περιοχές που υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή το PlayStation Now. Στις χώρες που δεν υποστηρίζεται το PlayStation Now, η Sony σχεδιάζει να προσφέρει το
PlayStation Plus Deluxe.

To PlayStation Plus Deluxe, με τη σειρά του, αναμένεται να προσφερθεί σε τιμή χαμηλότερη από αυτή του Premium πακέτου. Θα περιλαμ΄βάνει έναν κατάλογο από αγαπημένα, κλασσικά παιχνίδια των PlayStation, PS2 και PSP για κατέβασμα στην κονσόλα, μαζί και με δοκιμές παιχνιδιών για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά των Essential και Extra πακέτων θα περιλαμβάνονται μέσα στην τιμή, η οποία θα διαφοροποιείται από περιοχή σε περιοχή και από χώρα σε χώρα.

Όταν τα συνδρομητικά πακέτα Extra και Premium διατεθούν το καλοκαίρι, θα περιμαβάνουν τίτλους όπως τα Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 και Returnal. Στόχος της Sony είναι να εμπλουτίζει όσο το δυνατόν περισσότερο την υπηρεσία, τόσο με first-party όσο και με third-party τίτλους, με το περιεχόμενο της υπηρεσίας να ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Περισσότερα νέα για τα πακέτα της υπηρεσίας PlayStation Plus θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα μέσα στη μέρα. Επίσης, θα μαθαίνουμε περισσότερα, όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία διάθεσης.

The post PlayStation Plus: ριζική αναδόμηση για τη συνδρομητική υπηρεσία της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα