Επίσημο: Αυτή είναι η τιμή των Xbox Series X και Series S στην Ελλάδα

H αύξηση λόγω ΦΠΑ και αποκλειστικές πληροφορίες για το απόθεμα στη χώρα μας.

Μία ευχάριστη έκπληξη ήρθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δημιούργησε νέες σελίδες στην γλώσσα μας για τις δύο επόμενες κονσόλες της και σε αυτές αναγράφεται και η προτεινόμενη τιμή λιανικής των κονσολών στην χώρα μας.

Όπως φαίνεται στην επίσημη σελίδα, το Xbox Series X θα κοστίζει

στα ελληνικά καταστήματα €509.99, μόλις €10 πάνω σε σχέση με την τιμή που είχε ανακοινώσει η εταιρία πριν λίγες ημέρες. Αντίστοιχη θα είναι η αύξηση και στο οικονομικότερο Xbox Series S, με την σελίδα του να αναγράφει τιμή στα €309.99. Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε πως αυτή είναι η τιμή που προτείνει η Microsoft για τη νέα της κονσόλα και δεν γνωρίζουμε αν και πόσο τα καταστήματα θα την ακολουθήσουν κατά γράμμα.

Αν και τα Xbox Series X και Xbox Series S αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, μέχρι τώρα δεν έχουμε επίσημη πληροφόρηση για το αν την ίδια μέρα θα τα βρούμε στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων, πόσο μάλλον αν θα υπάρχει αρκετό απόθεμα για να καλυφθεί η ζήτηση. Οι πληροφορίες που λάβαμε σήμερα είναι αρνητικές για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν κάποιες κονσόλες Xbox Series S/X στην χώρα μας στις 10 Νοεμβρίου. Περισσότερα νέα αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στις 22/9, όταν δηλαδή θα ανοίξουν οι προ-παραγγελίες και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα