Το Until You Fall έρχεται σε PSVR και Oculus Quest

Ενώ βγαίνει σύντομα από το στάδιο Early Access στο Steam.

Η Schell Games ανακοίνωσε πως το Until You Fall, το νέο της VR sword fighting παιχνίδι, θα γίνει διαθέσιμο σε PSVR και Oculus Quest σε λίγες εβδομάδες.

Ο παίκτης

αναλαμβάνει τον έλεγχο των ταλαντούχων ξιφομάχων, γνωστοί και ως Rune Knights, καθώς θα κληθεί να υπερασπιστεί ό,τι έχει απομείνει από την πατρίδα του ενάντια μίας ορδής από μαγικά ενισχυμένους εχθρούς, χρησιμοποιώντας μία πληθώρα από όπλα. Στο δρόμο προς την επιτυχία θα πρέπει να σκέφτεται στρατηγικά στο τέλος κάθε αναμέτρησης, για την ενίσχυση των ικανοτήτων του, ενώ με την πρόοδό του στο παιχνίδι θα γίνονται διαθέσιμα περισσότερα όπλα.

Όπως αναφέρει ο Dave Bennett, Director του παιχνιδιού: "Είμαστε ενθουσιασμένοι να φέρουμε το Until You Fall σε PlayStation VR και Oculus Quest. Παρόλο που το παιχνίδι βρίσκεται σε στάδιο Early Access για άλλες πλατφόρμες, έχουμε εργαστεί σκληρά για να φέρουμε την έκδοση 1.0 του παιχνιδιού κατευθείαν σε αυτές τις δύο πλατφόρμες. Ανυπομονούμε να δοκιμαστεί το παιχνίδι από τους νέους παίκτες για πρώτη φορά, και να γίνουν εξπέρ στο δικό τους στιλ μάχης".

Το Until You Fall θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου σε PlayStation VR και Oculus Quest, με τη νέα "1.0" έκδοσή του να καταφθάνει σύντομα και στις υπόλοιπες, υποστηριζόμενες πλατφόρμες, στις οποίες το παιχνίδι βρίσκεται σε στάδιο Early Access, δηλαδή σε Steam και Oculus Rift. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο, σχετικό trailer του τίτλου.

vr
Keywords
Τυχαία Θέματα