Πλήρης υποστήριξη HOTAS controls στο Star Wars: Squadrons

Και ένα νέο CG trailer για τον τίτλο.

Η EA Motive επιβεβαίωσε ότι το Star Wars: Squadrons θα υποστηρίζει flight stick controls όταν ο τίτλος κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Το παιχνίδι είχε προηγουμένως επιβεβαιωθεί ότι θα υποστηρίζει HOTAS (Hands On Throttle-And-Stick) controls στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χωρίς να είχε επιβεβαιωθεί η εν λόγω

λειτουργία στις κονσόλες.

O Game Designer της EA Motive, Ian S. Frazier, ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη των HOTAS controls θα έρθει στις κονσόλες κατά την κυκλοφορία του τίτλου, μέσω ενός patch. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να ζήσουν τα Star Wars όνειρα τους με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο, ειδικά όταν θα γίνεται χρήση του "Instruments Only" mode του Squadrons, το οποία αφαιρεί όλο το UI interface και ζητά από τους παίκτες να χρησιμοποιούν μόνο την κάμερα μέσα από το πιλοτήριο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το ποια ακριβώς περιφερειακά θα υποστηρίζονται, με πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες να αναμένονται να αποκαλυφθούν όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του τίτλου.

Εκτός της παραπάνω επιβεβαίωσης, η Electronic Arts και η Motive Studios έδωσαν στη δημοσιότητα ένα CG trailer, 7 λεπτών περίπου, για το Star Wars: Squadrons, με το όνομα «Hunted», το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Lucasfilm και την Industrial Light & Magic.

Το Star Wars: Squadrons θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC (μέσω Steam και Origin) στις 2 Οκτωβρίου 2020.

Good news, pilots!

As you may know, Squadrons supports HOTAS (throttle and joystick) controls on PC.

I'm happy to announce that we're adding HOTAS support to both PS4 and Xbox One as well, in a patch that will be available the moment the game goes live! :) #StarWarsSquadrons pic.twitter.com/cVbojAUknL

— Ian S. Frazier (@tibermoon) September 11, 2020pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα