Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Borderlands 3

Νέο DLC, Cross-Play, Splitscreen και 4K/ 60 fps.

Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε το Gearbox Digital Showcase στα πλαίσια της PAX, και βασικό κομμάτι της παρουσίασης της Gearbox ήταν το Borderlands 3 -παρουσιάστηκαν επίσης τα Godfall, Tribes of Midgards και Risk of Rain

2.

Για αρχή να πούμε ότι θα υπάρξει ακόμα ένα paid DLC για τον τίτλο μέσα στο 2020, μέσω του οποίου θα έχουμε την προσθήκη ενός νέου game mode που περιλαμβάνει επίσης ένα νέο skill tree για τον κάθε Vault Hunter - με το κάθε skill tree να έρχονται νέα Action Skills.

Παρουσιάστηκε το νέο skill tree του FL4K, το οποίο προορίζεται να αυξήσει τη "δυνατότητα επιβίωσης" τόσο του FL4K όσο και του κατοικίδιου του. Το νέο Action Skill του εν λόγω skill tree θα ονομάζεται Gravity Snare και θα πετά τους κοντινούς εχθρούς στον αέρα πριν τους χτυπήσει στο έδαφος, κάτι που προφανώς θα διακόπτει και τις επιθέσεις τους. Ο FL4K θα λάβει επίσης ένα νέο Hyperion Loaderbot pet, που θα έρθει σε "τρεις διαφορετικές γεύσεις": το ranged ION Loader, το melee BUL Loader και το "εκρηκτικό" WAR Loader που συνδυάζει ένα incendiary shotgun, χειροβομβίδες και ακόμη και τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους.

Έπειτα μάθαμε ότι το Borderlands 3 θα κάνει την εμφάνισή του και στις κονσόλες επόμενης γενιάς, με το single player να "τρέχει" σε ανάλυση 4Κ/ 60 fps στα PlayStation 5 και Xbox Series X. Πέρα από το παραπάνω, η ισχύς των νέων συστημάτων θα επιτρέπει επίσης local co-op για τρεις και τέσσερις παίκτες μέσω splitscreen. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει διαθέσιμη μια επιλογή για κατακόρυφο splitscreen και στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς.

Όσοι έχουν στην κατοχή τους το Borderlands 3 σε PlayStation 4 ή Xbox One και θέλουν να δοκιμάσουν τον τίτλο στις κονσόλες της επόμενης γενιάς, η Gearbox ανακοίνωσε ότι το upgrade θα είναι δωρεάν όσο παίζουν στην ίδια οικογένεια (PlayStation ή Xbox). Το add-on υλικό και η αποθήκευση αρχείων θα υποστηρίζονται επίσης στη μετάβαση της γενιάς.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η Gearbox επιβεβαίωσε επίσης ότι η δυνατότητα για cross-play θα ενεργοποιηθεί τελικά κάποια στιγμή μέσα στο 2021, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο Gearbox Digital Showcase.

ps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα