PlayStation 5: Η Sony θα παράγει λιγότερα τεμάχια από τα αναμενόμενα

Μπορεί να μας χωρίζει μία ημέρα από το PlayStation 5 Showcase, όμως νέες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή την next-gen κονσόλας της Sony έρχονται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bloomberg, η Sony αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στην παραγωγή των PlayStation 5, οπότε αναγκάστηκε να μειώσει την παραγωγή.

Συγκεκριμένα, το Bloomberg

είχε αναφέρει πριν λίγους μήνες ότι η Sony είχε σχεδιάσει να παράγει περίπου 10 εκατομμύρια τεμάχια PlayStation 5 μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Όμως, φαίνεται πως το SoC του PlayStation 5, το οποίο έχει σχεδιαστεί με την AMD, ήταν αυτό που κράτησε την παραγωγή αρκετά πίσω, με απόδοση παραγωγής έως και 50% σε ένα σημείο, πράγμα που σημαίνει ότι τα μισά μέρη που παράγονταν δεν ήταν κατάλληλα για αποστολή.

Το Bloomberg σημειώνει πως η παραγωγή έχει βελτιωθεί, όμως δεν έχει φτάσει ακόμα σε σταθερό επίπεδο. Τώρα, η Sony στοχεύει να παράγει περίπου 11 εκατομμύρια PlayStation 5 έως και τα τέλη Μαρτίου του 2021, το οποίο και πάλι είναι αρκετά αυξημένο νούμερο σε σχέση με τα αρχικά πλάνα της εταιρείας, τα οποία ήταν 5 με 6 εκατομμύρια τεμάχια, όμως και πάλι μειωμένο σε σχέδη με τα νέα σχέδια της εταιρείας. Όπως και να έχει, η νέα κονσόλα έρχεται σύντομα, ενώ χθες μάθαμε ότι η τιμή PlayStation 5 του θα ξεκινάει από 399,90 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα