Το Halo 3: ODST έρχεται στην έκδοση PC της Master Chief Collection

Μαζί με το Firefight mode σε PC και κονσόλες.

Η PC έκδοση του Halo: The Master Chief Collection πρόκειται να εμπλουτιστεί με ακόμα μια σημαντική προσθήκη (τα παιχνίδια της συλλογής προστίθενται ένα κάθε φορά καθώς ολοκληρώνεται η μεταφορά τους στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές).

Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα (20 με 27/9) στη συλλογή θα προστεθεί το Halo 3: ODST, το αγαπημένο spin-off του 2009, το

οποίο επικεντρώνεται σε έναν στρατιώτη των «Orbital Drop Shock Troopers» αντί του Master Chief, προσθέτοντας έναν ασυνήθιστα σκοτεινό και moody τόνο στη σειρά.

Μπορείτε να δείτε ένα νέο trailer για την εν λόγω έκδοση παρακάτω.

Επιπλέον, όπως έχει ήδη κάνει γνωστό η Microsoft, το Firefight mode του Halo 3: ODST θα έρθει για πρώτη φορά στις εκδόσεις για PC και κονσόλες της Halo: The Master Chief Collection. Το συγκεκριμένο mode προσφέρει μια co-op εμπειρία, στην οποία έως και τέσσερις παίκτες αντιμετωπίζουν όλο και πιο δύσκολα κύματα εχθρών. Η ODST έκδοση του Firefight είναι ιδιαιτέρως γνωστή στους fans και διαθέτει πολλαπλά stages, playable χαρακτήρες, modes και μια μεγάλη ποικιλία από customizations επιλογές.

Το Halo 3: ODST θα γίνει διαθέσιμο στην Halo: The Master Chief Collection για PC στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ την ίδια ημερομηνία θα έχουμε την προσθήκη του Firefight mode σε PC και Xbox One.

pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα