Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του eFootball PES 2021 Season Update

Η παλιά συναντά τη νέα φουρνιά ποδοσφαιριστών.

Η Konami παρουσίασε το εξώφυλλο του eFootball PES 2021 Season Update, το οποίο αποτελεί ένα μείγμα από παίκτες της παλιάς φουρνιάς και νεαρών αστεριών.

Συγκεκριμένα, έχουμε τους «αιώνιους αντίπαλους» των τελευταίων χρόνων και νικητών αρκετών Ballon d'Or τα τελευταία χρόνια, Lionel Messi

και Cristiano Ronaldo, οι οποίοι συνοδεύονται από τον επιθετικό της Manchester United, Marcus Rashford, καθώς και το νέο ταλέντο της Bayern Munich, Alphonso Davies. Να σημειωθεί ότι όλα τα αστέρια που κοσμούν το εξώφυλλο είναι από ομάδες για τις οποίες το PES έχει τα πλήρη δικαιώματα. Βέβαια, τα γεγονότα των τελευταίων ωρών, με την ξαφνική επιθυμία του Messi να εγκαταλείψει την ομάδα της Βαρκελώνης, θα μπορούσε να προκαλέσουν μια «αμηχανία» στην Konami αργότερα.

Η φετινή κυκλοφορία του PES είναι λίγο διαφορετική από το συνηθισμένο, καθώς ο τίτλος θα είναι πανομοιότυπος με την περσινή κυκλοφορία, αλλά με ενημερωμένα roster των ομάδων. Θυμίζουμε ότι η Konami πήρε αυτή την απόφαση για να δώσει στην ομάδα ανάπτυξης περισσότερο χρόνο να εργαστεί σε μια πραγματική αναβάθμιση επόμενης γενιάς με το PES 2022.

Το eFootball PES 2021 Season Update θα κυκλοφορήσει σε μια πιο οικονομική τιμή για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 15 Σεπτεμβρίου 2020.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα