Τέσσερα νέα gaming monitors από την AOC

Με curve οθόνες και gaming χαρακτηριστικά

Τέσσερις νέες προσθήκες στη gaming σειρά οθονών της έρχεται να προσθέσει η AOC, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές στον συγκεκριμένο τομέα.

Οι τέσσερις οθόνες, με τις δύο εξ αυτών να έρχονται στις 23.8” (60,5 cm) -τα μοντέλα C24G2AE και C24G2U- και τις άλλες δύο στις 27”(68,6 cm) -τα μοντέλα C27G2AE και C27G2U- είναι curved και έρχονται με Full

HD VA panels και curvature στα 1500R. Ακόμα, τα τέσσερα monitors θα υποστηρίζουν AMD FreeSync Premium, ρυθμό ανανέωσης στα 165 Hz και χρόνο απόκρισης (MPRT response time) του 1ms. Τέλος, κάθε οθόνη θα περιλαμβάνει δύο built-in ηχεία των 2W το καθένα. Τα μοντέλα “U” θα είναι εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενου ύψους stands και hubs 4 ports για USB 3.2 ενώ τα ΑΕ μοντέλα απευθύνονται σε gamers με απαιτήσεις για λιγότερο περίτεχνες κατασκευές με άκαμπτα stands.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η επιτυχημένη σειρά G2 της AOC γίνεται ακόμα πιο "αιχμηρή" στην τεχνολογία που προσφέρει. Με τις γωνίες θέασης 178/178° που προσφέρουν τα τέσσερα μοντέλα, διασφαλίζεται ότι η αλλαγή χρώματος και αντίθεσης από λοξές γωνίες είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη. Επιπλέον, όταν τα monitors χρησιμοποιούνται σε setups πολλαπλών οθονών, τα πολύ λεπτά bezels τους και η καμπυλότητά τους παρέχουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό στην ευρύτητα και την ευκρίνεια της εικόνας τους.

Και τα τέσσερα μοντέλα χρησιμοποιούν φυσικά κουμπιά στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης, καθώς και το λογισμικό G-Menu για τον έλεγχο των ρυθμίσεων OSD. Οι ρυθμίσεις OSD είναι περιεκτικές και περιλαμβάνουν λειτουργίες ειδικά σχεδιασμένες για παιχνίδια όπως: έξι σχεδιασμένα gaming presets με τα τρία από αυτά να πλήρως παραμετροποιήσιμα, το Dial Point (ένα οπτικό σταυρόνημα για βοήθεια στο στόχο) κ.α.

Τα τέσσερα μοντέλα C24G2AE, C27G2AE, C24G2U και C27G2U της AOC θα είναι διαθέσιμα τον Σεπτέμβριο του 2020 στις προτεινόμενες τιμές των 199€, 269€, 219€ και 289€ αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα