Πρώτη ματιά στο Guild Wars 2: End of Dragons

Συνοδεία teaser trailer και με κυκλοφορία μέσα στο 2021

Παρά το γενικότερο κλίμα που ήθελε το Guild Wars 2 να διανύει τις τελευταίες του μέρες από πλευράς υποστήριξης και νέου υλικού, τον περασμένο Μάρτιο η ArenaNet, ομάδα ανάπτυξης του δημοφιλούς MMO-RPG, επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός τρίτου expansion το οποίο ήταν ήδη από ανάπτυξη χωρίς ωστόσο να έδινε την οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με αυτό. Κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι πριν από λίγες ώρες, όπου και η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου,

μέσα από ένα επετειακό livestream για τα 8 χρόνια του GW2, έδωσε επιπλέον πληροφορίες για την επερχόμενη προσθήκη του τίτλου.

Το expansion θα ονομάζεται End of Dragons, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και, όπως φαίνεται από το teaser trailer με το οποίο συνόδευσε την ανακοίνωση της η εταιρεία, θα μας ταξιδέψει στην Cantha, γεγονός το οποίο “ακουγόταν” αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη μέχρι τώρα. Εκτός, όμως, από την ανακοίνωση του End of Dragons, η ArenaNet επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Guild Wars 2 στο Steam, στο οποίο θα διατίθεται και εκεί δωρεάν, καθώς ο τίτλος ακολουθεί μοντέλο free-to-play.

Η αγορά οποιουδήποτε πακέτου expansion, συμπεριλαμβανομένου και του End of Dragons, θα περιέχει και την base έκδοση και τα expansions features, τα οποία θα ξεκλειδώνονται στον αντίστοιχο λογαριασμό, χωρίς όμως τη δυνατότητα μεταφοράς του account και του progress του στο Steam.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα