Xperia 5 II: Το πρώτο render του επερχόμενου compact της Sony

Η κυκλοφορία του Xperia 1 το 2019 συνοδεύτηκε από μία επιπλέον πρόταση στη flagship κατηγορία. H Sony ανακοίνωσε στο δεύτερο εξάμηνο του έτους το Xperia 5, το οποίο ήταν ένα μικρότερο Xperia 1 με τα ίδια χαρακτηριστικά, όμως με οθόνη FHD+ και όχι 4K όπως το ακριβότερο μοντέλο.

Η Sony φαίνεται να επιστρέφει

στην ίδια τακτική και φέτος. Ο @evleaks μας έδωσε το πρώτο render του επερχόμενου Xperia 5 II (mark 2), το οποίο μοιάζει σα μία μικρότερη έκδοση του Xperia 1 II. Από το render βλέπουμε αρκετά πιο στρογγυλεμένες γωνίες σε σχέση με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, ενώ απουσιάζει και ο αισθητήρας 3D ToF. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κάμερας περιμένουμε τους ίδιους αισθητήρες, με ευχάριστη έκπληξη την τοποθέτηση του λογότυπου ZEISS T*.

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia 1 m2: Το Review

Αν παρατηρήσετε το render, στο πάνω μέρος της συσκευής βλέπουμε και τη θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, κάτι που απουσίαζε από το περσινό μοντέλο. Τέλος, δημιουργεί ερωτηματικά το επιπλέον πλήκτρο στα πλαϊνά, το οποίο προς το παρόν δε γνωρίζουμε τι μπορεί να είναι, καθώς στα υπόλοιπα φετινά μοντέλα η Sony έχει ενσωματώσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button. Το Xperia 5 II αναμένεται να ανακοινωθεί στην επερχόμενο IFA 2020, όπου για ακόμη μία χρονιά είμαστε Official Media Partner.

Keywords
Τυχαία Θέματα