7 λεπτά gameplay δράσης από το co-op τμήμα του Outriders

Ενώ αποκαλύφθηκε η τελευταία class για τον τίτλο.

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα -μέσα από το Outriders Broadcast #3- ένα gameplay video από το co-op κομμάτι του τίτλου, το οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου. Επίσης, αποκάλυψε την τελευταία character class που θα υπάρχει μέσα στο αναμενόμενο RPG-Shooter της People

Can Fly -το studio ανάπτυξης πίσω από τα Gears of War: Judgment και Bulletstorm.

Δουλεύοντας σε συνεργασία με συμπαίκτες που κάνουν χρήση Devastator και Pyromancer classes, οι Technomancers θα βρίσκονται στο επίκεντρο, επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους κατά τη διάρκεια των πολλών και δύσκολων μαχών που θα βρεθούν οι παίκτες εντός του Outriders. Προσφέροντας ένα πραγματικά ελεύθερο μείγμα όπλων και δυνάμεων που θα μετατρέπει τους παίκτες σε υπεράνθρωπους θεούς στο πεδίο της μάχης, το Outriders είναι ένα επιθετικό, με έντονη και βάναυση RPG-Shooter εμπειρία, που προκαλεί τους παίκτες να ορίσουν το στυλ παιχνιδιού τους και να βρουν τη χρυσή τομή μεταξύ των δυνάμεων, των class builds και του εξοπλισμού τους. Ο τίτλος θα προσφέρει δυνατότητα για single player παιχνίδι άλλα και co-op με ομάδα με έως και δύο άλλους παίκτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να παρακολουθήστε ολόκληρο το Outriders Broadcast # 3, εδώ.

Το Οutriders θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC την εορταστική περίοδο του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα