Αποκαλύφθηκε η τέταρτη class του Diablo IV

Εδώ και καιρό οι φίλοι της σειράς Diablo IV, περίμεναν την  αποκάλυψη της νέας class που θα περιέχεται μέσα στον τίτλο, μέσα από διάφορα teaser που είχε κάνει η Blizzard. Πριν από λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της BlizzConline 2021, μάθαμε και επίσημα ότι η Rogue class

έρχεται να προστεθεί στις ήδη ανακοινωμένες Barbarian, Sorceress και Druid classes. Θυμίζουμε ότι η Rogue class ήταν μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές τόσο για το αρχικό Diablo όσο και για το Diablo II, αλλά δεν υπήρχε στο Diablo III, οπότε μπορούμε να πούμε ότι η επιστροφή της, θα χαροποιήσει αρκετό κόσμο στις τάξεις της κοινότητας του Diablo.

Το νέο trailer για το Diablo IV, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, μας παρουσιάζει την Rogue με μάλλον ένα “φρικτό και Blizzard τρόπο”, καθώς βλέπουμε μια rogue να «εξομολογείται» σε έναν ιερέα και να του παρουσιάζει μια σειρά από κομμένα αυτιά από τα διάφορα θύματα της. Φυσικά, καθώς μιλάμε για τον κόσμο του Diablo, ο ιερέας είναι στην πραγματικότητα χαρούμενος που δέχεται αυτά τα αυτιά (αποδεικνύεται ότι έχει μια μεγάλη συλλογή).

Όπως συνέβαινε και στο παρελθόν, φαίνεται ότι η Rogue θα είναι σε θέση να εξαπολύσει τον θάνατο από μακριά με το τόξο της, αν και η Blizzard υπόσχεται την δυνατότητα για δημιουργία αρκετών διαφορετικών character builds και φαίνεται, σύμφωνα με το trailer, ότι η Rogue θα είναι καλύτερη με μια λεπίδα από ότι στο παρελθόν.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πώς η Blizzard περιγράφει την νέα, επανασχεδιασμένη Rogue.

Κάποιοι το αποκαλούν δολοφονία. Αυτή το αποκαλεί μια πολύ καλή δουλειά. Η Rogue είναι η νεότερη προσθήκη στο campfire του Diablo IV, συνδυάζοντας range και melee επιθέσεις με απίστευτη ταχύτητα και κινητικότητα. Προετοιμαστείτε για σφαγή ορδών από καταραμένους, με imbued όπλα και ειδικές επιθέσεις.

Η Rogue είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη, ευέλικτη πολεμίστρια που μπορεί να ειδικευτεί τόσο στις μάχες από απόσταση ή από κοντινή απόσταση. Μπορεί να τα βάλει με κάθε εχθρό με τα imbued όπλα της, να κάνει ισχυρές combo επιθέσεις και μπορεί να αυξήσει το οπλοστάσιό της με θανατηφόρα δηλητήρια και σκοτεινή μαγεία για να σκοτώσει τους δαίμονες με ατιμωρησία.

Το Diablo IV έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PlayStation 4, χωρίς να έχει οριστεί μέχρι στιγμής κάποια ημερομηνία ή περίοδος κυκλοφορίας.

The post Αποκαλύφθηκε η τέταρτη class του Diablo IV appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα