Ανακοινώθηκε το Diablo II: Resurrected

Στα πλαίσια του BlizzConline 2021, οι Blizzard Entertainment και Vicarious Visions ανακοίνωσαν την ανανεωμένη έκδοση του Diablo II, με στόχο την κυκλοφορία της μέσα στην τρέχουσα χρονιά σε κονσόλες τρέχουσας και περασμένης γενιάς και σε υπολογιστές.

Ο λόγος φυσικά για το Diablo II: Resurrected, το οποίο θα περιλαμβάνει μία remake έκδοση του βασικού παιχνιδιού, καθώς και του Expansion “Lord of Destruction”. Μάλιστα, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν

εναλλαγή μεταξύ των νέων γραφικών με των πρωτότυπων, με το πάτημα ενός πλήκτρου και για καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς θα έχουν και πρόσβαση στην in-game πρόοδό τους μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών, χάρη στην υποστήριξη cross-progression.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της εταιρείας: “Το Diablo II: Το Resurrected παίρνει το κλασικό “2D sprite” και το μεταφέρει στο παρόν με πλήρη φυσική απόδοση 3D, δυναμικό φωτισμό, ανανεωμένα animatios και μαγικά εφέ – όλα εκπληκτικά, καθώς παραδίδονται σε ανάλυση 4K. Και τα 27 λεπτά της κλασικής κινηματογραφικής ταινίας του παιχνιδιού, που χρονολογούν το ταξίδι του μυστηριώδους “Dark Wanderer”, αναδιαμορφώνονται ολοκληρωτικά. Οι εφιαλτικοί ήχοι του Sanctuary και το αξέχαστο soundtrack του έχουν επίσης “αναζωογονηθεί” για να υποστηρίζουν δυνατότητα ήχου Surround Dolby 7.1.”

“Με την αύξηση των ηχητικών και οπτικών δυνατοτήτων του παιχνιδιού, το Diablo II: Resurrected θα δείξει το βάθος του παιχνιδιού και των χαρακτηριστικών που συνεχίζουν να διασκεδάζουν παίκτες σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα.”

Το Diablo II: Resurrected αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2021, σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Announce Trailer. Όσοι ενδιαφέρονται για το επερχόμενη δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού (alpha test) μπορούν να κάνουν ήδη από σήμερα την εγγραφή τους εδώ.

The post Ανακοινώθηκε το Diablo II: Resurrected appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα