Διαθέσιμη η έκδοση του The Sinking City για το PlayStation 5

Η Frogwares έκανε γνωστό ότι η έκδοση του The Sinking City για το PlayStation 5 είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά σε δύο εκδόσεις, την standard έναντι $49,99 και την Deluxe έναντι $64,99. Η next-gen έκδοση του τίτλου έρχεται με native 4Κ ανάλυση (3840×2160), 60 frames per second, βελτιωμένη οπτική πιστότητα, σημαντικά γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης και πλήρη υποστήριξη διάφορων χαρακτηριστικών του DualSense controller της κονσόλας.

Όσον αφορά στα περιεχόμενα της

Deluxe edition του τίτλου, εκτός του βασικού παιχνιδιού, έχουμε τα εξής:

“The Worshipers of the Necronomicon” – Τρία νέα quest στα οποία ο Charles Reed ερευνά υποθέσεις που δεν έχουν λυθεί και ξεκινά την αναζήτηση μυστηριωδών βιβλίων ξορκιών που φιλοξενούν ανείπωτες δυνάμεις.“Merciful Madness” – Τρία νέα quest που εξερευνούν εμβληματικές ιστορίες του Lovecraft και φέρνουν στο φως τα μυστήρια του Oakmont και των πολιτών του.“Investigator Pack” – Αναβαθμίζει την gaming εμπειρία με μια αποκλειστική στολή ιδιωτικού ερευνητή και πρόσβαση σε ένα first aid kit, σε αντιψυχωτικά και σε ένα materials starter pack.“Chicago Organ Grinder” – Παρέχει early access στο πιο ισχυρό όπλο του παιχνιδιού, το Tommy Gun, μαζι με ένα golden skin για το όπλο.“Experience Boost” – Περιλαμβάνει ένα skill point που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αρχή του παιχνιδιού.

Δυστυχώς, η έκδοση του τίτλου για το PlayStation 5 δεν έρχεται ως δωρεάν upgrade από την έκδοση του PlayStation 4. Σε δήλωσή της, η Frogwares ανεφερε: “Το The Sinking City στο PlayStation 4 και στο PlayStation 5 έχουν διαφορετικούς publishers. Στο PlayStation 5, η Frogwares είναι developer και publisher ταυτόχρονα του τίτλου. Καθώς οι τίτλοι των PlayStation 4 και PlayStation 5 έχουν διαφορετικά game IDs και λόγω της τρέχουσας νομικής και τεχνικής κατάστασης, ο τίτλος δεν είναι προς το παρόν κατάλληλος για platform upgrade”.

O horror τίτλος με Lovecraftian θεματολογία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για PlayStation 4, Xbox One και PC τον Ιούνιο του 2019, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2019 ακολούθησε μια έκδοση για το Nintendo Switch.

The post Διαθέσιμη η έκδοση του The Sinking City για το PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα