Ανακοινώθηκε η Ninja Gaiden: Master Collection

Οι KOEI Tecmo και Team NINJA ανακοίνωσαν το Ninja Gaiden: Master Collection, μια συλλογή που περιλαμβάνει τους τρεις κλασικούς Ninja Gaiden τίτλους, η οποία θα έρθει για κονσόλες και PC τον ερχόμενο Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, η Ninja Gaiden: Master Collection περιλαμβάνει σε ένα πακέτο τα Ninja Gaiden Sigma,

Ninja Gaiden Sigma 2 και Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, καθώς και τα «περισσότερα» των επιπλέον game modes και DLC costumes που έγιναν διαθέσιμα για τους τίτλους.

Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση σχετικά με τις αναλύσεις ή το frame rate που θα τρέχουν οι τίτλοι, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι τίτλοι μπορεί να είναι πιο “άμεσες μεταφορές” από remasters, αλλά σημειώνουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι τίτλοι Sigma θα είναι playable στα Xbox One και Xbox Series X/S.

“Το Ninja Gaiden είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και μνημειώδεις τίτλους για τη Team NINJA, αλλά δεν καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε κάποιον τίτλο της σειράς στις πλατφόρμες της τρέχουσας γενιάς, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να τον κυκλοφορήσω σε αυτήν τη μορφή, μια τριλογία”, λέει ο Yosuke Hayashi, Head Chief της Team NINJA. “Αν σας αρέσουν οι action τιτλοι με προκλήσεις, ελπίζουμε να το δοκιμάσετε”.

Το Ninja Gaiden: Master Collection έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 10 Ιουνίου 2021.

The post Ανακοινώθηκε η Ninja Gaiden: Master Collection appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα