UK charts: Συνεχίζουν δυναμικά Far Cry 5 και Sea of Thieves

Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο το GTA V!

Μπορεί η προ-προηγούμενη εβδομάδα να ήταν ιδιαίτερα δυνατή για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, με την κυκλοφορία ενός σημαντικού τίτλου όπως το Far Cry 5, αλλά και τις αυξημένες πωλήσεις λόγω Πάσχα, όμως η αγορά επέστρεψε στην "κανονικότητά" της απότομα, με τις νέες κυκλοφορίες να είναι ανύπαρκτες, εφόσον πλησιάζουμε στη κυκλοφορία του God of War.

Όπως είναι λογικό το Far Cry 5 κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, με τις πωλήσεις του να μειώνονται κατά 69%, κάτι που είναι φυσιολογικό για AAA κυκλοφορίες.

Αλλαγές δεν υπήρξαν ούτε στις επόμενες δύο θέσεις, όπου συνέχισαν να βρίσκονται τα FIFA 18 και Sea of Thieves, με τον τίτλο της Microsoft να έχει μία πτώση της τάξης του 32% στις πωλήσεις του. Λίγο πιο κάτω ακολουθούν ακόμη δύο exclusives της Microsoft, το Forza Motorsport 7, που λόγω μεγάλων μειώσεων στην τιμή του είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 32%, και το PlayerUnknown's Battlegrounds. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή, Mario Kart 8 και Super Mario Odyssey συνεχίζουν να είναι οι σταθεροί εκπρόσωποι της Nintendo στη δεκάδα, ενώ στην 8η θέση βρίσκεται και το Grand Theft Auto V.

Κλείνοντας, αν και δεν αφορά αποκλειστικά την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, αξίζει να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με στοιχεία του MarketWatch, ο τίτλος της Rockstar πλέον αποτελεί το πιο κερδοφόρο προϊόν ψυχαγωγίας, με τα έσοδα του μόνο από τις 90 εκατομμύρια πωλήσεις που έχει επιτύχει, χωρίς να προσμετρώνται αυτά από microtransactions, να ξεπερνούν τα 6 δις δολάρια.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για την προηγούμενη εβδομάδα.

Far Cry 5 (Ubisoft)FIFA 18 (EA)Sea of Thieves (Microsoft)Forza Motorsport 7 (Microsoft)PlayerUnknown's Battlegrounds (Microsoft)Call of Duty: WWII (Activision)Mario Kart 8: Deluxe (Nintendo)Grand Theft Auto V (Rockstar)Super Mario Odyssey (Nintendo)Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Activision)

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα