Οδοιπορικό του GameOver στο νορβηγικό χωριό της Sony

Ακολουθώντας τα ίχνη του Kratos...

Όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, το GameOver.gr είναι ένα από τα λίγα μέσα που επέλεξε η Sony για το ειδκό event που ετοίμασε στο Flam της Νορβηγίας εν όψει της κυκλοφορίας του God of War και ο ανταποκριτής μας, Γιώργος Καλλίφας, μας μεταφέρει εικόνες από το event

και από τα υπέροχα, χιονισμένα τοπία της Σκανδιναβίας, όσο στην Ελλάδα απολαμβάνουμε την άνοιξη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και εσείς για λίγο μέσα από τα μάτια του Γιώργου, καθώς επισκεπτόμαστε το Νορβηγικό χωριό που έχτισε η Sony στα πλαίσια του event. Το χωριό αυτό συγκεντρώνει στους χώρους του μια πληθώρα δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες με σκοπό να τους ενσωματώσει στο κλίμα του παιχνιδιού όσο το δυνατόν καλύτερα. Κάποια από τα ξύλινα σπίτια του χωριού ενσωματώνουν αυθεντικούς χώρους που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι, όπως το σιδηρουργείο, ενώ άλλοι χώροι του παιχνιδιού είναι αφιερωμένοι αποκλειστικά στο παιχνίδι και περιλαμβάνουν πληροφορίες τις οποίες και θα μεταδώσουμε σταδιακά στο επόμενο διάστημα, όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το πρώτο video, με την άφιξη στο χωριό, προσφέρει προοπτική 360 μοιρών, ενώ το δεύτερο video μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω καθώς και στη σελίδα του GameOver.gr στο YouTube. Υπενθυμίζουμε πως το God of War αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου δυο εβδομάδες από τώρα και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου, αποκλειστικά για το PlayStation 4.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα