Τον ερχόμενο Ιούνιο η διάθεση του MXGP Pro

Για κονσόλες και PC.

Η Milestone ανακοίνωσε ότι το MXGP Pro θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC στα τέλη του ερχόμενου Ιούνιου με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα Bike Set-Up μαζί με αλλαγμένους physics μηχανισμούς – που σύμφωνα με την εταιρεία θα πλησιάζουν την πραγματικότητα.

Το

MXGP Pro είναι βασισμένο στο feedback που έλαβε το studio από όλους τους προηγούμενους Motocross τίτλους, για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα νέο και επανακαθορισμένο παιχνίδι για τη σειρά. Ο επερχόμενος νέος τίτλος θα δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να ρυθμίζουν την κάθε παράμετρο της μοτοσυκλέτας τους βάσει πραγματικών τιμών και μετρήσεων.

Το παιχνίδι, όπως προείπαμε, θα έχει επίσης μια εντελώς νέα και πραγματική προσέγγιση στους physics μηχανισμούς του για να αφήσει τους παίκτες να αγωνιστούν με ακριβείς κινήσεις χωρίς περιορισμούς. Επίσης, οι δημιουργοί του έχουν επεξεργαστεί τα συστήματα του χειρισμού, των συγκρούσεων και της συμπεριφοράς των μηχανών στον αέρα για να βελτιώσουν την εμπειρία που θα προσφέρεται στους παίκτες.

Το MXGP Pro θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα