Το Divinity: Original Sin 2 έρχεται στα PS4 και Xbox One

Με πλήρη υποστήριξη split screen και online co-op.

Μέσα από ένα δελτίο Τύπου που λάβαμε πριν λίγα λεπτά, έγινε γνωστό πως ο RPG τίτλος της Larian, το Divinity Original Sin 2 σύντομα θα βρει το δρόμο του για τα PlayStation 4 και Xbox One,

όπως είχε γίνει και με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Πιο συγκεκριμένα ο τίτλος, που κυκλοφόρησε το προηγούμενο φθινόπωρο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έλαβε διθυραμβικές κριτικές τόσο από τα μέσα όσο και από τους φίλους των RPG, θα γίνει διαθέσιμος τον ερχόμενο Αύγουστο στις κονσόλες των Sony και Microsoft.

Μέσω του trailer της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του τίτλου στις κονσόλες, έγιναν γνωστά κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα φέρει αυτή η έκδοση του τίτλου. Ένα αρκετά χρήσιμο και σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ολόκληρο το campaign του Divinity: Original Sin 2 σε online co-op mode, το οποίο θα υποστηρίζει έως και 4 άτομα, ενώ θα υπάρχει υποστήριξη και για split-screen co-op δύο ατόμων. Η Larian υπόσχεται ότι το co-op θα είναι ακόμη πιο εύκολα προσβάσιμο μέσω του drop-in/drop-out συστήματός, ενώ στον τίτλο έχει προστεθεί και μία PvP Arena.

Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Bandai Namco, ο Swen Vincke, ιδρυτής και CEO της Larian Studios, δήλωσε ευχαριστημένος που βρέθηκε μία εταιρία η οποία ξέρει πως να διαθέσει ένα RPG σε ένα ευρύτερο κοινό, όπως έχει ήδη αποδείξει στο παρελθόν με τα παιχνίδια Dark Souls και Witcher.

Η ακριβής ημερομηνία της κυκλοφορίας των εκδόσεων του Divinity: Original Sin 2 για PS4 και Xbox One δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, αυτή αναμένεται τον ερχόμενο Αύγουστο.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα