Ξεκινά η δεύτερη χρονιά του Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Με "ειδικό καλεσμένο" τον Sam Fisher!

H Ubisoft, publisher του Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ανακοίνωσε επίσημα ότι θα έχουμε προσθήκη νέου υλικού στο παιχνίδι της, το οποίο υλικό θα είναι βασισμένο στο Tom Clancy’s Splinter Cell, ένα από τα πιο δημοφιλή franchise της εταιρείας, σηματοδοτώντας την έναρξη της Year 2

του Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει ένα special event ως μέρος του “Special Operation 1” update, όπου οι παίκτες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Sam Fisher –πρωταγωνιστή του Splinter Cell- για να «καθαρίσουν» μια βάση κάπου στην Βολιβία. Το εν λόγω event θα "τρέξει" για περιορισμένο χρονικό διάστημα (έως τις 2 Μαΐου) ενώ θα μπορεί να παιχτεί σε solo και σε co-op. Επίσης, θα έχουμε την επιστροφή του Michael Ironside, ως το άτομο που δανείζει την χαρακτηριστική φωνή στον Sam Fisher. Φυσικά, οι παίκτες -εκτός της νέας αποστολής- μέσα στο πακέτο με το νέο υλικό θα βρουν νέα αντικείμενα που θα είναι βασισμένα στο δημοφιλές franchise, όπως τα night-vision γυαλιά του Sam Fisher, ένα Karambit knife, ένα νέο rifle και άλλα.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο trailer που ακολουθεί, το οποίο περιέχει gameplay από το νέο υλικό, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ubisoft.

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Special Operations 1, είναι διαθέσιμο από σήμερα, 10 Απριλίου, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα