UK charts: O Crash ρίχνει τον Mario από την κορυφή

Το launch του The Crew 2 και η δεύτερη εβδομάδα του Mario Tennis!

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι μία από τις λίγες που υπάρχουν κάποιες νέες κυκλοφορίες, αφού μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου η gaming βιομηχανία θα εργάζεται με τις μηχανές στο ρελαντί. Ωστόσο οι δύο μεγάλες νέες κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας κατάφεραν να βρεθούν στις θέσεις 1 και 2 των charts των πωλήσεων για την αγορά της Μεγάλης

Βρετανίας. Πιο συγκεκριμένα, στη πρώτη θέση βρέθηκε το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ένας τίτλος που ήταν χρονική αποκλειστικότητα του PlayStation 4 και τώρα έγινε διαθέσιμος και στις υπόλοιπες πλατφόρμες. Αυτή είναι η όγδοη συνολικά φορά που η συλλογή του Crash κατακτά τη κορυφή της λίστας, με την έκδοση για Xbox One να πουλάει 250 περισσότερα αντίτυπα έναντι αυτής του Switch, ενώ το Crash έγινε ο τίτλος του Nintendo Switch με τις ταχύτερες πωλήσεις μέσα στο 2018.

Η τεράστια εμπορική επιτυχία του Crash άφησε το The Crew 2 στη δεύτερη θέση, με τον νέο τίτλο της σειράς της Ubisoft να έχει κατά 25% μειωμένες πωλήσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως το πρώτο The Crew είχε κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2014, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως το δεύτερο μέρος της σειράς θα έχει πουλήσει περισσότερα ψηφιακά αντίτυπα.

Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, με τις πωλήσεις του Mario Tennis Aces να μειώνονται κατά 53% κάτι που το οδήγησε στην 4η θέση από την 1η όπου και βρίσκονταν τη προηγούμενη εβδομάδα. Το FIFA 18 παραμένει ψηλά για ακόμη μία εβδομάδα, ελέω Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ το God of War αρνείται να πέσει από τη πρώτη πεντάδα των charts.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε η έκδοση του Wolfenstein II για Nintendo Switch, η οποία κατάφερε να το ανεβάσει από την 23η στη 17η θέση, το Harvest Moon: A Light of Hope περιορίστηκε στην 26η θέση της λίστας, με το 78% των πωλήσεών του να αφορούν το Nintendo Switch, ενώ το Far Cry 3 Classic Edition βρέθηκε στην 37η θέση του πίνακα.

Ακολουθεί αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για τη προηγούμενη εβδομάδα:

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy (Activision)The Crew 2 (Ubisoft)FIFA 18 (EA)Mario Tennis Aces (Nintendo)God of War (Sony)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)Star Wars Battlefront II (EA)Grand Theft Auto V (Rockstar)Fallout 4 (Bethesda)Far Cry 5 (Ubisoft)pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα