Όλα έτοιμα για την κυκλοφορία του Mothergunship

Έρχεται εντός Ιουλίου σε κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η Grip Digital (developer) και η Terrible Posture Games (developer) ανακοίνωσαν ότι το Mothergunship, το παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου που ετοιμάζουν, θα κάνει την εμφάνισή του σε κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στον τρέχοντα μήνα, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να δημιουργήσουν το «ιδανικό όπλο» και να εξολοθρεύσουν τους εξωγήινους που έχουν αφήσει τον πλανήτη μας κατεστραμμένο.

Το παιχνίδι θα αποτελεί τον πνευματικό διάδοχο του

Tower of Guns και θα διαθέτει τα Endless και Sandbox modes, στα οποία οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν τους πειραματισμούς και τις δοκιμές τους, στην προσπάθεια της δημιουργίας του «κατάλληλου όπλου». Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις δυο εταιρείες, οι διαθέσιμες επιλογές κατασκευής όπλων είναι «σχεδόν απεριόριστες», με τα διάφορα μελλοντικά updates να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τις παραπάνω δυνατότητες, με επιπλέον εξαρτήματα για τα όπλα μαζί με νέα επίπεδα και νέους εχθρούς προς εξόντωση.

Το Mothergunship θα γίνει διαθέσιμο, σε ψηφιακή μορφή αρχικά, για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 17 Ιουλίου, ενώ μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει και σε retail μορφή για Xbox One και PlayStation 4.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα