Reggie Fils-Aime: Χωρίς προβλήματα η ανάπτυξη του Metroid Prime 4

Η τακτική της εταιρείας για τις ανακοινώσεις και τα συστήματα "Classic".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Game Informer στα πλαίσια της φετινής Ε3, ο Reggie Fils-Aime, διευθύνων σύμβουλος της Nintendo of America, προέβη σε ορισμένες ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με την ανάπτυξη του Metroid Prime 4, τις ανακοινώσεις που έκανε η Nintendo στην Ε3 παρουσίασή της, καθώς και στην αναδιανομή παλαιότερων

τίτλων μέσω των συσκευών "Classic".

Σύμφωνα με τον Fils-Aime, η ανάπτυξη του Metroid Prime 4 βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, το μήνυμα που έστειλαν στο κοινό για την ανάπτυξη ενός νέου Metroid Prime, κατά την παρουσίαση του Samus Returns για το 3DS, ήταν κομβικής σημασίας για την εταιρεία. "Δεν θέλαμε οι οπαδοί μας να πουν 'μόλις κυκλοφορήσατε ένα νέο σύστημα, επομένως πότε θα κυκλοφορήσετε ένα νέο Metroid'; Είπαμε ότι είναι καθ'οδόν. Τη φετινή χρονιά, με τόσα παιχνίδια να κυκλοφορούν από τώρα μέχρι και το πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια. Να είστε ήσυχοι, η ανάπτυξη του Metroid Prime 4 πραγματοποιείται σωστά", ενώ το ίδιο ανέφερε και για τον τίτλο Yoshi, ο οποίος είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά την προηγούμενη Ε3.

Επιπλέον, απαντώντας στα παράπονα για την "έλλειψη ανακοινώσεων" κατά τη φετινή παρουσίαση της εταιρείας, ο Fils-Aime ανέφερε πως δεν τίθεται κάποιο θέμα. "Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανακοινώσεις. Η Ε3 δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που μας δίνεται να κάνουμε ανακοινώσεις. Κάνουμε ανακοινώσεις μέσω κάποιου Nintendo Direct όποτε εμείς θέλουμε. Στο παρελθόν έχουμε κάνει ανακοινώσεις στο San Diego Comic Con, στην PAX Prime, στην Gamescom στην Ευρώπη. Αναζητούμε πάντοτε την καταλληλότερη ευκαιρία για να μοιραστούμε νέα για κάποιο παιχνίδι" ενώ ανέφερε πως το Super Mario Party τον Οκτώβριο, τα Pokémon: Let’s Go Pikachu και Let’s Go Eevee το Νοέμβριο και το Super Smash Bros. Ultimate που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο, θα προσφέρουν στην εταιρεία ένα δυνατό lineup για την εορταστική περίοδο.

Τέλος, μίλησε και για τις συσκευές Classic, οι οποίες παρέχουν την ευκαιρία στους retro fans να παίξουν σήμερα ορισμένους από τους πλέον κλασσικούς τίτλους της Nintendo. Σε ερώτηση που του έγινε αν η εταιρεία εξετάζει την κυκλοφορία του Nintendo 64 Classic, εκείνος αποκρίθηκε πως οι συσκευές αυτές ανταποκρίνονταν άψογα στα στάνταρ της ευκαιρίας να ξαφνιάζουν ευχάριστα το κοινό και πως στόχος της εταιρείας για αυτή τη στιγμή είναι να βεβαιωθεί πως όσοι ενδιαφέρονται για τα NES Classic και SNES Classic θα μπορούν να τα αποκτήσουν εύκολα.

3dsswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα