Τι γίνεται με την Android version του Fortnite;

To απόλυτο hit των τελευταίων μηνών δεν είναι άλλο από το Fortnite, το οποίο ως γνωστόν έχει κυκλοφορήσει σε αρκετές gaming platforms. Ωστόσο, αυτοί που έχουν μείνει παραπονεμένοι είναι οι χρήστες των Android mobile συσκευών, όπου Fortnite ακούν και Fortnite δεν… βλέπουν! Με το release date να τοποθετείται στο κάπως «αόριστο» καλοκαίρι

του 2018, το καλό είναι (σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές) ότι η στιγμή που και οι Android users θα πιάσουν στα χέρια τους την φορητή έκδοση του παιχνιδιού της Epic… πλησιάζει!

Υπενθυμίζουμε ότι η iOS έκδοση του αγαπημένου game είχε κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και γεμίζοντας ακόμη περισσότερο τα ταμεία της Epic. Οι developers δικαιολογούν την καθυστέρηση αυτή τονίζοντας ότι η δυσκολία του development για τις Android συσκευές έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχει μία τεράστια βάση από συσκευές εκεί έξω, οπότε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο (ο κίνδυνος από ασυμβατότητες είναι ορατός). Ωστόσο, η Epic έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τις compatible Android συσκευές, για αυτό και εάν είστε κάτοχος ενός εκ των… Google Pixel 2 / XL, Huawei Mate 10 / Pro / Lite, Huawei Mate 9 / Pro, Huawei P10 / P10 Plus / P10 Lite, Huawei P9 / P9 Lite, Huawei P8 Lite 2017, LG G6, LG V30 και V30+, τότε θα μπορέσετε να απολαύσετε το Fortnite στην Android συσκευή σας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, δεν αποκλείεται η Android version του Fortnite να είναι έτοιμη πριν να εκπνεύσει το καλοκαίρι.

The post Τι γίνεται με την Android version του Fortnite; appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα