Tο Elden Ring ξεπέρασε τα 12 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις

Το Elden Ring ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της βιομηχανίας των video games πριν λίγο καιρό και ήδη φαίνεται ότι η πορεία του προς την κορυφή θα είναι εντυπωσιακή καθώς έχει ήδη καταφέρει να πιάσει το νούμερο των 12 εκατομμυρίων αντίτυπων σε παγκόσμιο επίπεδο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 25 Φεβρουαρίου.

Η FromSoftware και η Bandai Namco μοιράστηκαν το νέο για

το παραπάνω επίτευγμα μέσα από ένα Δελτίο Τύπου, δηλώνοντας ότι το Elden Ring έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα μόνο στην Ιαπωνία και 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως έως και τις 14 Μαρτίου 2022. Αυτές οι πωλήσεις “προέρχονται από τα στοιχεία διανομής της retail έκδοσης και τα στοιχεία πωλήσεων των digital εκδόσεων”.

“Είναι εκπληκτικό να βλέπεις πόσοι άνθρωποι παίζουν Elden Ring”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος/σκηνοθέτης της FromSoftware, Hidetaka Miyazaki. “Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας ανάπτυξης. Το Elden Ring βασίζεται σε μια μυθολογική ιστορία γραμμένη από τον George R.R. Martin. Ελπίζουμε οι παίκτες να απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο ελευθερίας όταν περιηγούνται στον τεράστιο κόσμο του, εξερευνώντας τα πολλά μυστικά και αντιμετωπίζοντας τις πολλές απειλές του. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας”.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bandai Namco Yasuo Miyakawa, από πλευράς του, δήλωσε για τον εορτασμό της επιτυχίας του Elden Ring ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για το ολοκαίνουργιο IP.

“Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία του ELDEN RING, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των θαυμαστών μας παγκοσμίως”, είπε ο Miyakawa. “Με τον ίδιο τρόπο, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την επέκταση του brand πέρα ​​από το ίδιο το παιχνίδι, και στην καθημερινή ζωή όλων. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε απόλαυση και πληρότητα μέσω της ψυχαγωγίας, ώστε να μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά και να συνδεθούμε με τους fans μας σε όλο τον κόσμο”.

The post Tο Elden Ring ξεπέρασε τα 12 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα