Εκτός ανάπτυξης του System Shock 3 o Warren Spector

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο GamesBeat, ο Warren Spector επιβεβαίωσε εκ νέου ότι η κινεζική gaming εταιρεία Tencent θα «προχωρήσει το franchise του System Shock», όπως είχε δηλωθεί το 2020 όταν η Tencent πήρε τα δικαιώματα. “Θα είναι στο χέρι τους να πουν αυτό που θέλουν να πουν. Δεν μπορώ να σας δώσω πολλές διευκρινίσεις”, συνέχισε ο Spector.

Όταν ρωτήθηκε

πόσο καιρό είχε δουλέψει στο System Shock 3, ο Spector απάντησε ότι “δουλέψαμε σε αυτό, το 2018 και το 2019. Αυτό ήταν”.

Τους μήνες που ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της Tencent, το studio ανάπτυξης του Spector, το OtherSide, είχε προβεί σε μια ανακοίνωση, λέγοντας ότι το studio και ο Spector “συνέχιζαν να συμμετέχουν”, αλλά τα σχόλια του Spector υποδηλώνουν ότι η συμμετοχή ήταν ελάχιστη.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενο από τους θαυμαστές των αρχικών παιχνιδιών, το System Shock 3 δεν αποτελούσε ποτέ ένα τεράστιο AAA project, με τον Spector να επιβεβαιώνει στο GamesBeat ότι η ομάδα στην OtherSide αποτελούνταν από δεκαεπτά μέλη του προσωπικού στο μέγιστο. Τώρα, ο Spector και η OtherSide έχουν προχωρήσει στη δημιουργία και ανάπτυξη ενός “νέου καθηλωτικού sim τίτλου σε ένα νέο IP”.

Φαίνεται ότι η μοίρα του System Shock 3 θα είναι στα χέρια της Tencent.

The post Εκτός ανάπτυξης του System Shock 3 o Warren Spector appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα