Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεοτέρα για το Hogwarts Legacy

Η WB Games είναι έτοιμη επιτέλους να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες και gameplay υλικό για το Hogwarts Legacy μέσα από το PlayStation State of Play που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Wands at the ready for an all new State of Play

focused on Hogwarts Legacy, featuring an extended first look at gameplay this Thursday, March 17 at 2 PM PT: https://t.co/TwujdB2cBr pic.twitter.com/bFZMWjdZ2t

PlayStation (@PlayStation) March 14, 2022

Το State of Play θα έχει διάρκεια περίπου είκοσι λεπτών, με πάνω από δεκατέσσερα λεπτά αυτού του συνολικού χρόνου να είναι αφιερωμένα στο Hogwarts Legacy. Θα δούμε τον τίτλο να τρέχει σε PlayStation 5. Εκτός από το gameplay που θα παρουσιαστεί, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τίτλο από τα επίσημα χείλη διάφορων μελών της ομάδας ανάπτυξης στην Avalanche Software.

“Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή την οποία δημιουργούμε εδώ και πολύ καιρό. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε σε τι δουλεύουμε”, ανάφερε ο community manager της Avalanche, Chandler Wood.

Να σημειώσουμε ότι δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το marketing του Hogwarts Legacy να είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με το PlayStation, δεδομένου ότι ο τίτλος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης του PlayStation 5 το 2020. Ωστόσο, ο τίτλος εξακολουθεί να αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του κανονικά και στις κονσόλες Xbox, οπότε το συγκεκριμένο State of Play αξίζει να το παρακολουθήσουν όλοι.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί ότι το Hogwarts Legacy θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022, για να συνδεθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο announcement trailer του Hogwarts Legacy.

The post Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεοτέρα για το Hogwarts Legacy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα