Οι next-gen εκδόσεις των Resident Evil 2,3 και 7 θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς των save

Στις αρχές του μήνα είχε γίνει γνωστό ότι τα remakes των Resident Evil 2 και Resident Evil 3, καθώς και το Resident Evil 7 Biohazard θα γίνουν διαθέσιμα και για τα συστήματα νέας γενιάς -τα PlayStation 5 και Xbox

Series X/S- αργότερα μέσα στο 2022. Εδώ και λίγες ώρες η Capcom επιβεβαίωσε επίσης ότι και οι τρεις τίτλοι θα κυκλοφορήσουν περιέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς των saves από τις εκδόσεις των Xbox One ή PlayStation 4 στις αντίστοιχες next-gen για κάθε τίτλο.

Το ίδιο ισχύει και για τα DLC που περιλαμβάνονται στη Gold Edition του Resident Evil 7, η οποία να θυμίσουμε ότι περιλαμβάνει τα Banned Footage Vol. 1 και 2, το Not A Hero DLC με τον Chris Redfield και το End of Zoe.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η αποθήκευση δεδομένων (save data) από τις αρχικές εκδόσεις αυτών των παιχνιδιών για PlayStation 4 και Xbox One θα μεταφερθεί στις αντίστοιχες αναβαθμισμένες εκδόσεις τους”, αποκάλυψε η Capcom μέσω Twitter. “Τα DLC που συνοδεύουν το Resident Evil 7 Gold Edition θα μεταφερθούν επίσης!”.

Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των Resident Evil 2, 3 και 7 που θα έρθουν στα Xbox Series X/S και στο PlayStation 5, θα έχουν διάφορες οπτικές βελτιώσεις, όπως ray tracing, αυξημένο frame rate και άλλα. Επιπλέον, όσοι είναι κάτοχοι οποιουδήποτε από τους τρεις τίτλους που θα λάβουν next-gen αναβάθμιση, θα μπορούν επίσης να κατεβάσουν δωρεάν την αναβάθμιση για Xbox Series X/S ή PlayStation 5 στην ίδια οικογένεια συστημάτων. Ένα δωρεάν upgrade patch θα κυκλοφορήσει επίσης για τους κατόχους των εκδόσεων των τριών τίτλων σε PC.

We're happy to confirm that save data from the original PlayStation 4 and Xbox One versions of these games will carry over to their respective upgraded versions. DLC that comes with Resident Evil 7 Gold Edition will transfer over, as well! https://t.co/FVVTPuHBQs

Resident Evil (@RE_Games) March 15, 2022

The post Οι next-gen εκδόσεις των Resident Evil 2,3 και 7 θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς των save appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα