Κατέφθασαν στην ελληνική αγορά τα νέα TCL 30, TCL 30+ και TCL 30SE

Τρία μέλη της σειράς 30 της TCL κατέφθασαν στα ράφια των καταστημάτων, έτοιμα να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όλων όσοι αναζητούν ένα προσιτό μα πλούσιες σε δυνατότητες κινητό.

Η TCL Communication έθεσε στη διαθεσιμότητα των Ελλήνων καταναλωτών τα πρώτα τρία μοντέλα της σειράς 30, μιας οικογένειας συσκευών που στοχεύει να συστήσει premium χαρακτηριστικά στην κατηγορία των οικονομικών smartphone της μεσαίας κατηγορίας.  Πρόκειται για τα TCL 30, TCL 30+ και TCL 30SE,  μιας τριάδας 4G συσκευών με τριπλές κάμερες 50MP, αξιόλογους επεξεργαστές και NXTVISION

οθόνες, έτοιμες να ικανοποιήσουν στο έπακρο όλες τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη.

TCL 30+ & TCL 30: Με 6,7 ιντσών AMOLED οθόνη


Ο ultra-slim σχεδιασμός (μόλις 7,74 χιλ. πάχος) δεν απαγορεύει από την NXTVISION FHD+ AMOLED οθόνη να επεκταθεί στις 6,7 ίντσες, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία θέασης στους κατόχους των TCL 30 και 30+. Η τεχνολογία βελτιστοποίησης NXTVISION AI διευκολύνει την προβολή περιεχομένου κάτω από συνθήκες έντονου φωτισμού, διατηρώντας ζωντανά τα χρώματα.

Οι εικόνες έχουν αυξημένη αντίθεση και ευκρίνεια λόγω του ενσωματωμένου Image PQ Toolkit, το οποίο αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες και ομαλότερη χρωματική μετάβαση ανάμεσα στους διαφορετικούς τόνους. Η τεχνολογία Gaming Visual παρέχει οπτικές βελτιώσεις, όπως καλύτερο κορεσμό χρωμάτων και αντίθεση, «απογειώνοντας» την εμπειρία παιχνιδιού. Προς την ίδια κατεύθυνση συντελούν και τα διπλά ηχεία που παρέχουν ένα δυνατό, στερεοφωνικό ηχητικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία Always on Display (AOD) επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο (όπως π.χ. την ώρα) με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, δίχως να χρειάζεται να ξεκλειδώσουν τη συσκευή. Τα TCL 30 και TCL 30+ έχουν επίσης πιστοποίηση TÜV Rheinland, ελαχιστοποιώντας την οθφαλμική κόπωση με τη βοήθεια αρκετών λειτουργιών προστασίας των ματιών, μεταξύ των οποίων και η μείωση του μπλε φωτός σε επίπεδο hardware κατά 30%. Αμφότερες οι συσκευές έρχονται με ανθεκτική πρόσοψη από γυαλί, με οπίσθιο κάλυμμα από fibreglass και με πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Περνώντας στις εκτεταμένες φωτογραφικές ικανότητες, η τριπλή κύρια κάμερα έρχεται με κύριο αισθητήρα στα 50MP. Το TCL 30+ διαθέτει, επίσης, μια wide-angle μπροστινή κάμερα 13MP. Και τα δύο smartphone έρχονται με Fast Shot 1.0, το οποίο παγώνει τη στιγμή, ελαχιστοποιώντας τα θολά σημεία, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ανίχνευσης οπτικής ροής. Ταυτόχρονα, η λειτουργία «Movie» με σύμμαχο την κινηματογραφική αναλογία 21:9, 12 φίλτρα ταινιών και τα καλλιτεχνικά εφέ, θα ικανοποιήσει τις… σκηνοθετικές σας ορέξεις.

Η επιλογή «Εξυπνος Καθαρισμός Φωτογραφιών» θα σας επιτρέψει να φιλτράρετε αυτόματα φωτογραφίες για να απελευθερώσετε πολύτιμο χώρο από το τηλέφωνό σας, καθώς εντοπίζει τις ανεπιθύμητες κακές λήψεις ή τα πολλαπλά σχεδόν πανομοιότυπα αντίγραφα. Τόσο το TCL 30 όσο και το 30+, είναι συμβατά με ξεκλείδωμα μέσω αναγνώρισης προσώπου (Face Key).

Το TCL 30 διαθέτει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης 64GB, ενώ στο TCL 30+ ο χώρος αγγίζει τα 128GB. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν το Helio G37 chipset της MediaTek που ενισχύεται από την τεχνολογία HyperEngine, για ενισχυμένη απόδοση. Η μνήμη RAM ανέρχεται στα 4GB, προσφέροντας άμεση απόκριση της συσκευής ακόμα και όταν εκτελούνται παράλληλα αρκετές εφαρμογές.

Η μπαταρία χωρητικότητας 5.010mAh εγγυάται την αυτονομία από πρίζες ακόμα κι αν δεν ξεκολλάτε τα δάχτυλά σας από τη συσκευή όλη την ημέρα! Το TCL 30+ έρχεται με γρήγορο φορτιστή 18W, ενώ και οι δυο συσκευές διαθέτουν τη λειτουργία «Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας και Φόρτισης», ώστε το smartphone να μαθαίνει έξυπνα το μοτίβο του ύπνου σας με βάση την καθημερινή ρουτίνα φόρτισης και να καθυστερεί τη φόρτιση μετά το 80% μέχρι να ξυπνήσετε, για έως και 16% βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα δύο μοντέλα έρχονται σε χρώματα Tech Black και Muse Blue.

TCL 30 SE: Πρωταγωνιστεί η τριπλή κάμερα AI 50MP


Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως και η οικονομικότερη συσκευή της τριάδας, δεν στερείται δυνατοτήτων. Το TCL 30SE διαθέτει και αυτό μια τριπλή κύρια κάμερα με τον βασικό αισθητήρα να ανέρχεται στα 50MP. Επιπρόσθετα, μπορείτε να μεγεθύνετε και να καταγράψετε μικροσκοπικές λεπτομέρειες από κοντινή απόσταση, αξιοποιώντας τη macro κάμερα. Όποιο κι αν είναι το θέμα σας, με τους 22 τύπους ανίχνευσης σκηνής, ο προηγμένος αλγόριθμος θα αναγνωρίσει αυτόματα τη σκηνή που τραβάτε και θα βελτιστοποιήσει το χρώμα και τον φωτισμό της για να δημιουργήσει την καλύτερη φωτογραφία έξυπνα.

Το TCL 30 SE παράγει ανταποκρίνεται επαρκώς και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας ISOCOELL 2.0 βελτιώνει την ευαισθησία και το χρώμα του φωτός. Το Big Pixel 4 σε 1 αποτυπώνει περισσότερο φως και το Double Super PD προσφέρει ταχύτερη, ακριβέστερη αυτόματη εστίαση. Στη λειτουργία «Movie», η καταγραφή βίντεο μπορεί να επιστρατεύσει όποιο από τα 12 φίλτρα προσομοίωσης κινηματογραφικού στιλ προτιμάτε. Χάρη στην έξυπνη μπροστινή κάμερα HDR 8MP, κάθε πορτρέτο μπορεί να αποτυπωθεί με λεπτομέρεια.  ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες φωτισμού χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο ρύθμισης έκθεσης.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής που φιλοξενείται από το Helio G25 chipset, πλαισιώνεται από 4GB μνήμης RAM και υπόσχεται αξιοπρεπέστατες επιδόσεις, ακόμα και για τους… πολυπράγμονες οπαδούς του multitasking! Το ασφαλές ξεκλείδωμα της συσκευής επιμελούνται ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος και η αναγνώριση προσώπου Face Key.

Το TCL 30 SE είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπαταρία 5000mAh και παρόλο που έρχεται με έναν συμβατικό 10W φορτιστή στη συσκευασία, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 15W.

Η εφαρμογή «Smart Manager» αναλαμβάνει τους περιορισμούς αυτόματης εκκίνησης, τις βελτιστοποιήσεις μνήμης και το μπλοκάρισμα περιττών ειδοποιήσεων προκειμένου να καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια μέσω της λειτουργίας εξοικονόμησης μπαταρίας.

Και στην περίπτωση της SE έκδοσης, η λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης «Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας και Φόρτισης» μαθαίνει τη συμπεριφορά σας και βοηθά στη σωστή φόρτιση με στόχο τη μακροβιότητα της μπαταρίας.

Κλείνουμε με την NXTVISION οθόνη, η οποία εκτείνεται σε 6,52 ίντσες και με την HD+ ανάλυσή της -συνεπικουρούμενη από τις τεχνολογίες Eye-Care, Image PQ Toolkit και Gaming Visual- χαρίζει μια πολύ ευχάριστη και ξεκούραστη για τα μάτια θέαση. Το TCL 30 SE θα το βρείτε σε εκδόσεις 64GB και 128GB, με εναλλακτικές αποχρώσεις τις Space Grey και Atlantic Blue.

Οι τιμές για την ελληνική αγορά

Tα TCL 30 και TCL 30+ είναι ήδη διαθέσιμα και στη χώρα μας, με τιμές που ξεκινούν από 199,90€ για το TCL 30 και 219,90€ για το TCL 30+. Και τα δύο μοντέλα έρχονται σε δύο χρώματα: Tech Black και Muse Blue. Οι τιμές για το TCL 30 SE ξεκινούν από τα 169€ για την έκδοση 64GB (189€ κοστίζει η έκδοση 128GB). Ερχεται σε Space Grey και Atlantic Blue αποχρώσεις.

The post Κατέφθασαν στην ελληνική αγορά τα νέα TCL 30, TCL 30+ και TCL 30SE appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα