Βραβευμένη με Emmy προσθήκη βλέπει η ταινία "The Last Duel"

Ο λόγος για την Jodie Comer.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός του "Killing Eve", Jodie Comer, είναι η νέα προσθήκη της ταινίας "The Last Duel".

Σύμφωνα με το Variety, η ηθοποιός θα βρεθεί ανάμεσα στους Ben Affleck και Matt Damon, οι οποίοι εκτός από πρωταγωνιστές θα είναι και σεναριογράφοι με τον Nicole Holofcener (Can You Ever Forgive Me?), ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο βραβευμένος με Όσκαρ

Ridley Scott (The Martian, Alien: Covenant, All the Money in the World).

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής: "To 'The Last Duel' λαμβάνει χώρα στην Γαλλία του 14ου αιώνα και ακολουθεί έναν άνδρα, ο οποίος γυρίζει μετά τον πόλεμο για να ανακαλύψει ότι η γυναίκα του (Comer) έπεσε θύμα βιασμού από τον καλύτερό του φίλο. Κανείς δεν πιστεύει την γυναίκα και ο άνδρας παρουσιάζεται μπροστά στον Βασιλιά της Γαλλίας ζητώντας να πολεμήσει μέχρι θανάτου για να αποφασιστεί η μοίρα του ενόχου. Αυτή η διαμάχη ήταν η τελευταία νόμιμη στην Γαλλία".

Το "The Last Duel" θα ξεκινήσει την παραγωγή του τον επόμενο χρόνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020 ή μέσα στο 2021.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece O Jason Bateman σε διπλό ρόλο για το live-action "Clue" O Sylvester Stallone μιλά για την πρώτη γνωριμία με τον Dolph Lundgren για το "Rocky IV" Θρίλερ είναι η νέα δουλειά της Sansa από το "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα