Το Vader Immortal: A Star Wars VR Series – Episode 2 κυκλοφόρησε στα Oculus Quest και Rift σήμερα

May the Force be with you in VR.

Το Vader Immortal: A Star Wars VR Series - Episode 2 ήταν μια έκπληξη που ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε σήμερα στο Oculus Connect 6, με τα Oculus Quest και Rift να συνεχίζουν την ιστορία που σας βάζει αντιμέτωπους με τον Darth Vader.

Το

δεύτερο επεισόδιο του Vader Immortal θα πάρει τους παίκτες βαθύτερα μέσα στο σκοτεινό φρούριο του Darth Vader στον Mustafar με μεγάλη εστίαση αυτή τη φορά στην γνώση της Δύναμης από τον ίδιο τον Vader, έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να μπορούν να παραδώσουν το "Bright Star" στον Άρχοντα των Sith.

Το Bright Star είναι ένα ιερό κειμήλιο του Mustafar που έχει παρόμοιες ιδιότητες με τους κρυστάλλους kyber που χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία των Lightsaber.

"Στο Επεισόδιο ΙΙ ανακαλύπτουμε ότι ο Mustafar έχει τους δικούς του ισχυρούς κρυστάλλους που τροφοδότησαν την τεχνολογία τους", δήλωσε στο StarWars.com ο σκηνοθέτης του επεισοδίου Ben Snow. "To Bright Star είναι ένα από αυτά, αλλά τόσο εξαιρετικά ισχυρό που ήταν σεβαστό ως άγιο από τους Mustafarian που συναντάμε στο Vader Immortal, η δύναμή του είχε προσελκύσει την προσοχή της Lady Corvax με καταστροφικά αποτελέσματα και ο μύθος λέει ότι το κρατά φυλαγμένο βαθιά στο φρούριο."

Το επεισόδιο 2 θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα έκδοση του Lightsaber Dojo, που θα βάζει τους παίκτες να συνδυάζουν μάχες με Lightsabers και δυνάμεις Force για να ολοκληρώσουν διάφορες προκλήσεις.

Το Vader Immortal: A Star Wars VR Series – Episode 2 είναι διαθέσιμο τώρα στα Oculus Quest και Rift για $9.99 USD.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceEvery IGN Star Wars Game ReviewD23 Cosplay Photos 2019Νέο mode και arcade maps στο Star Wars Battlefront 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα