The Last of Us Part 2: Πώς τα σκυλιά επηρεάζουν το παιχνίδι

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

To The Last of Us Part 2 εισάγει αρκετά νέα mechanics και ιδέες στο σύστημα μάχης του και ίσως πιο συγκεκριμένα τη συμπερίληψη σκυλιών στη μάχη, που δεν φοβούνται καθόλου να κυνηγήσουν την Ellie. Το ερώτημα, για τον παίκτη, είναι τότε, το αν θα σκοτώσετε αυτά τα σκυλιά για να επιβιώσετε;

Μιλώντας στο IGN, σε πρόσφατη εκδήλωση για το The Last of Us Part 2,

ο δημιουργικός διευθυντής, Neil Druckmann, είπε στο IGN πως τα σκυλιά προσθέτουν ένα άλλο επίπεδο ηθικής δυσκολίας.

"Τα σκυλιά είναι ... ενδιαφέροντα, γιατί είναι αρκετά λάθος να σκοτώνετε ένα σκυλί, ειδικά όταν το ακούτε να σπαράζει", είπε ο Druckmann. "Έχετε μείνει σε αυτήν την κατάσταση όπου λέτε, 'εντάξει, θέλω να μην σκοτώσω κάποιο σκύλο σε όλο το παιχνίδι ή να το σκοτώσω, να σκοτώσω και τον ιδιοκτήτη του και να συνεχίσω έτσι".

Έτσι, οι στρατηγικές που μπορείτε να ακολουθήσετε και οι επιλογές είναι πολύ μεγαλύτερες από ό, τι υπήρχε στο προηγούμενο παιχνίδι."

"Αυτή η ομάδα, η WLF, που ελέγχει το Σιάτλ, εκτρέφει και εκπαιδεύει τα σκυλιά, για να βρίσκουν τους παραβάτες". Εσείς, η Ellie, που είστε νέα στο Σιάτλ, είστε ένας ξένος. Τα σκυλιά μπορούν να σας μυρίσουν και να σας βρουν σε σημεία που δεν φαίνεστε και να οδηγήσουν τον ιδιοκτήτη τους σε εσάς", εξηγεί ο Druckmann.

Οι παίκτες μπορούν να παρατηρήσουν αυτή τη "μυρωδιά", στο "Listen" ability, που επιστρέφει και που επιτρέπει στην Ellie όχι μόνο να δει τις κοντινές τοποθεσίες των εχθρών αλλά και να παρατηρήσει το ίχνος της μυρωδιάς που έχει αφήσει πίσω της. Τα σκυλιά μπορούν να σας χάσουν, αν ρίξετε ένα μπουκάλι ή ένα τούβλο για να τα αποσπάσετε ή να τα πάτε μακριά σας, έτσι ώστε να χάσουν το ενδιαφέρον τους.

Αλλά όπως ανέφερε ο Druckmann, όταν είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε ένα σκυλί, μπορεί να γίνει εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσετε πώς να ενεργήσετε.

Για περισσότερα, δείτε γιατί το multiplayer θα απουσιάζει από το παιχνίδι, καθώς και τα παιχνίδια του PS Plus για τον Οκτώβρη.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece The Last of Us Part 2: Ένα μεγάλο, αλλά όχι Open World παιχνίδι από την Naughty Dog Στα όνειρα των φαν θα μείνει το Multiplayer για το The Last of Us Part 2 Ανακοινώθηκε η Collector's Edition του The Last of Us Part 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα