Στα όνειρα των φαν θα μείνει το Multiplayer για το The Last of Us Part 2

Πάει και αυτό.

Το The Last of Us Part 2 επιστρέφει στον κόσμο των Ellie και Joel, αλλά δυστυχώς κάποια άλλα κομμάτια θα μείνουν εκτός. Συγκεκριμένα, το Multiplayer δεν θα είναι μέρος της εμπειρίας του The Last of Us 2.

Σε μια συνέντευξη με το USG, η lead game designer της Naughty Dog, Emilia Schatz εξήγησε την απόφαση αυτή. "Επικεντρωνόμαστε στην single-player εμπειρία, οπότε φτιάχνουμε και ένα single-player παιχνίδι".

Τα νέα

προκαλούν έκπληξη, καθώς ο Anthony Newman είπε Polygon σε μια συνέντευξη το 2018, ότι θα υπάρξει multiplayer στο sequel. Είτε ο Newman έκανε λάθος, είτε τα σχέδια ανάπτυξης άλλαξαν μεταξύ τότε και τώρα. Το πρώτο The Last Of Us, περιείχε PvP multiplayer mode, όπου μέχρι και οκτώ παίκτες μπορούσαν να επιλέξουν μεριές και να αγωνιστούν στον μεταποκαλυπτικό κόσμο. Οι servers του PlayStation 3 για το multiplayer έκλεισαν νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά οι παίκτες μπορούν ακόμα να απολαύσουν το Multiplayer του Last of Us Remastered στο PlayStation 4.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, είναι τα PS Plus παιχνίδια, που θα έρθουν τον επόμενο μήνα.

Το The Last of Us 2 θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου 2020, στο PlayStation 4.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece The Last of Us Part 2: Ένα μεγάλο, αλλά όχι Open World παιχνίδι από την Naughty Dog The Last of Us Part 2: Πώς τα σκυλιά επηρεάζουν το παιχνίδι Ανακοινώθηκε η Collector's Edition του The Last of Us Part 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα