Οι Lois και Clark του "Smallville" ξανά μαζί στο πλατό του Arrowverse crossover

Και το γιορτάζουν με μια φωτογραφία.

Reunion έκαναν οι πρωταγωνιστές του "Smallville", Tom Welling και Erica Durance, στο πλατό του Arrowverse crossover, "Crisis on Infinite Earths".

Η Durance δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας και του Welling στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας, "Και εκεί που καθόμουν και κοιτούσα τη δουλειά μου, βρήκα αυτόν τον τύπο. Γελάσαμε μέχρι δακρύων. Πολύ πλάκα!".

Δείτε την παρακάτω:

Ο Welling

θα είναι ο τρίτος ηθοποιός που θα κάνει την εμφάνισή του ως Superman στο crossover. Μέσα σε αυτό μάθαμε ότι θα δούμε άλλους δύο, αυτόν του Brandon Routh της ταινίας "Superman Returns" (2006) και του Tyler Hoechlin της σειράς "Supergirl". Πλέον θα έχουμε δύο Lois Lane, καθώς θα επιστρέψει και η Elizabeth Tulloch.

Ο Routh δημοσίευσε και αυτός μια φωτογραφία της σιλουέτας του στο Instagram, ταγκάροντάς την με το #SuperSuitVFXScan, πράγμα που σημαίνει ότι ο ηθοποιός ετοιμάζεται να φορέσει και αυτός την στολή του Superman σύντομα.

Ο Jon Cryer θα γίνει ξανά ο Lex Luthor, αλλά την εμφάνισή του στον ίδιο ρόλο δεν θα κάνει ο Michael Rosenbaum. Ο Kevin Conroy, η φωνή του Bruce Wayne στο "Batman: The Animated Series", θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα στη live-action σειρά και ο Burt Ward θα παίξει κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Άλλες επιστροφές είναι αυτές των Johnathon Schaech ως Jonah Hex και Cress Williams ως Black Lightning.

Το "Crisis on Infinite Earths" πρωτοπαρουσιάστηκε μέσω των DC Comics από τον συγγραφέα Marv Wolfman και τον σχεδιαστή George Pérez. Έτρεξε για 12 τεύχη, από τον Μάρτιο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1986. Κατά τη διάρκεια του Crisis, "ο Monitor επιστρατεύει 15 ήρωες από διάφορους κόσμους για να πολεμήσουν ενάντια στον Anti-Monitor. Στόχος του είναι η συμπίεση των πολλών συμπάντων σε ένα και η συγκέντρωση αρκετά μεγάλης δύναμης για την κατάρριψη του Anti-Monitor. Αν και ο Monitor πεθαίνει, το σχέδιό του εν τέλη πετυχαίνει. Οι διάφοροι κόσμοι της DC είναι πλέον ένας και οι ήρωες των Earth-1, Earth-2, Earth-4, Earth-S και Earth-X πλέον συνυπάρχουν".

Το crossover αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των "Supergirl", "Batwoman", "The Flash", "Arrow" και "DC's Legends of Tomorrow", καθώς ο παραγωγός του crossover, Marc Guggenheim, είπε ότι πολλά παράλληλα σύμπαντα θα καταστραφούν.

Κάθε επεισόδιο του "Arrow" θα είναι και ένα "event" που θα οδηγεί τη σειρά στο ερχόμενο crossover με πολλά ερωτήματα να ξεκαθαρίζονται. Δύο από τους ηθοποιούς που είχαν πεθάνει στη σειρά θα επιστρέψουν, ο ένας είναι ο Colin Donnell ως Tommy Merlyn και ο άλλος ο Josh Segarra ως Adrian Case. Όλες οι παραπάνω σειρές έχουν ανανεωθεί για ακόμα μια χρονιά, με το "Arrow" να ετοιμάζεται για την τελευταία του σεζόν.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceO Lex Luthor του Smallville δεν θα είναι στο Arrowverse crossoverH Lois Lane του "Smallville" θα εμφανιστεί στο Arrowverse crossoverΕπιστρέφει και άλλος πρώην Superman για το Arrowverse crossover

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα