To Oculus Quest θα μπορεί να τρέξει παιχνίδια του Rift τον Νοέμβριο με το Oculus Link

Finger και hand tracking έρχεται στο Oculus Quest το 2020.

Το Facebook μόλις ανακοίνωσε έναν τρόπο για τα Oculus Quest να τρέξει παιχνίδια που αναπτύχθηκαν για το ισχυρότερο Oculus Rift. Ονομάζεται Oculus Link έρχεται στο Quest

ως ενημέρωση τον Νοέμβριο.

Το Oculus Quest είναι το αυτόνομο VR headset του Facebook, το οποίο μπορεί να εκτελεί εφαρμογές και παιχνίδια VR χωρίς την ανάγκη υπολογιστή ή κάμερας. Εν τω μεταξύ, το Oculus Rift είναι ένα πιο ισχυρό headset το οποίο, χάρη σε μια εξωτερική πηγή PC, μπορεί να εκτελέσει παιχνίδια και εφαρμογές υψηλότερης ανάλυσης.

Με το Oculus Link, ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, δήλωσε στους θεατές του event ότι: "Το Quest σας είναι βασικά ένα Rift τώρα."

Το Link θα έρθει με τη μορφή ενημέρωσης λογισμικού. Μόλις εγκατασταθεί, οποιοσδήποτε με το Oculus Quest μπορεί να συνδέσει το headset σε έναν υπολογιστή με σχεδόν οποιοδήποτε καλώδιο τύπου USB και να αρχίσει να τρέχει τα παιχνίδια του Oculus Rift. Βέβαια, ο υπολογιστής σας θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρός για να χειριστεί τα παιχνίδια Rift.

Ο Zuckerberg ανακοίνωσε επίσης ότι η παρακολούθηση των χεριών και των δακτύλων θα φτάσει στο Oculus Quest ως δωρεάν ενημέρωση το 2020, μειώνοντας περαιτέρω τα όρια μεταξύ των δυο VR headset.

Ο Zuckerberg λέει ότι το Oculus Quest πουλάει "όσο γρήγορα όσο τα φτιάχνουμε", οπότε δεν είναι περίεργο ότι η εταιρεία προσπαθεί να επωφεληθεί από την επιτυχία του.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN Greece10 λεπτά "The Witcher 3" στο Nintendo SwitchTα πρώτα 19 λεπτά του gameplay του Erica - Gamescom 2019Final Fantasy VIII Remastered - Release Date Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα