Θα χαιρετήσουμε την Chelsea Peretti από το "Brooklyn Nine-Nine"

Όχι, απαραίτητα, για πάντα...

Η Celsea Peretti, που γνωρίσαμε ως Gina Linetti στο "Brooklyn Nine-Nine" του Fox, θα αποχωρήσει από τη σειρά κατά τη διάρκεια της 6ης της σεζόν, αν και πιθανολογείται να επιστρέψει για τον χαρακτήρα της σε μελλοντικά επεισόδια.

Η ίδια έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter με τον πιο "Gina" τρόπο που μπορούσε. Η ηθοποιός συσχέτισε την αποχώρηση της με αυτόν της Emma

Rossum από το "Shameless", μεταφέροντας επιπλέον το αντίστοιχο υπόμνημα και τονίζοντας "σχετικά" σημεία. Όπως δήλωσε και η ίδια, "Είναι δύσκολο για εμένα να ξέρω ακριβώς τι να πω. Πιθανότατα η Emma Rossum τα είπε καλύτερα όταν έγραψε για το 'Shameless'". Το γράμμα της Rossum μπορείτε να βρείτε στα σχόλια ακριβώς κάτω από την αρχική δημοσίευση.

confident, idiotic-but-smart, pithy, and infused with rhythm and cell-phone radiation. It is hard for me to know exactly what to say. Perhaps Emmy Rossum said it best when she wrote about Shameless (I bolded the extra relevant parts in her quote below):

Chelsea Peretti (@chelseaperetti) October 3, 2018

Ο συν-δημιουργός Dan Goor έκανε, με τη σειρά του, μία επίσημη δήλωση στο Twitter για την αποχώρηση της Peretti και έδωσε μερικά σημάδια πως η αποχώρηση της Gina είναι ταιριαστή για τον χαρακτήρα, λέγοντας πως "Προσπαθήσαμε πραγματικά να δημιουργήσουμε μία ιστορία για την αποχώρηση της που συνάδει με τον χαρακτήρα η οποία θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως 'Η ανθρώπινη ενσάρκωση του 100 emoji'". Συμπλήρωσε, επιπλέον, πως η αποχώρηση δεν σημαίνει ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τη Peretti ως Gina.

Here's my statement about the incredibly amazing @chelseaperetti. pic.twitter.com/OZAuEU7DSc

— Dan Goor (@djgoor) October 3, 2018

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Peretti αποχωρεί στα μέσα μίας σεζόν αφού κατά τη διάρκεια του πέμπτου κύκλου της σειράς, απουσίαζε για τα μισά περίπου επεισόδια με άδεια μητρότητας. Ο χαρακτήρας της, Gina, ακολούθησε το παράδειγμα της και σεναριογραφικά απουσίαζε αφότου έφερε στη ζωή την κόρη της, Enigma.

Εκ μέρους του Fox, το "Brooklyn Nine-Nine" ακυρώθηκε μετά την πέμπτη του σεζόν και βρήκε νέο σπίτι ταχύτατα, χωρίς να έχει κλείσει καλά-καλά ένα 24ωρο στο NBC αυτή τη φορά. Πιο πρόσφατα, μάλιστα, ανακοινώθηκε πως η έκτη σεζόν θα είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, με 18 συνολικά επεισόδια έναντι των συνηθισμένων 13.

Ο έκτος κύκλος του "Brooklyn Nine-Nine" θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν 2018-2019, κάπου μέσα στο 2019 πιθανότατα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece SDCC 2018: Νέες ιδέες στο τραπέζι για το "Brooklyn Nine-Nine"
Keywords
Τυχαία Θέματα