'Τιτάνια' απόφαση πάρθηκε από την παραγωγή της σειράς "Titans"

Πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Στην παγκόσμια προβολή της σειράς του DC Universe, "Titans", ο εκτελεστικός παραγωγός Geoff Johns ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώθηκε από τώρα για 2η σεζόν, παρά το γεγονός ότι το πρώτο επεισόδιο δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες μας ακόμα.

"Η πίστη που έχει το DC Universe στη σειρά και το καταπληκτικό cast", είπε ο Johns. "Το να μπορείς να πάρεις το πράσινο φως

για δεύτερη σεζόν τώρα σημαίνει ότι μπορούμε να μπούμε σε ένα δωμάτιο και να λέμε τρελές ιδέες".

"Ξέρουμε ήδη την πλοκή για τη δεύτερη σεζόν. Ξέρουμε ήδη όλους τους χαρακτήρες και την ιστορία. Η Marv Wolfman θα χαρεί με τη νέα σεζόν", αποκάλυψε ο Johns.

Ο επίσης εκτελεστικός παραγωγός, Akiva Goldsman, δήλωσε, "Έχουμε αυτό το καταπληκτικό cast, θέλουμε να φέρνουμε όλο και περισσότερους καταπληκτικούς ηθοποιούς και χαρακτήρες... Δεν θέλω να προδώσω τίποτα, αλλά έχουν ειπωθεί ιστορίες που θα ζωντανέψουν στην δεύτερη σεζόν".

Το "Titans" ακολουθεί τον Robin, τον κατά κόσμον γνωστό Dick Grayson (Brenton Thwaites), αφού εγκαταλείπει τον Batman και το Gotham και προσπαθεί να βρει τη θέση του στον κόσμο. Στο ταξίδι του προς της ανεξαρτητοποίηση θα συναντήσει και άλλους ήρωες, όπως οι Raven, Beast Boy και Starfire, με τους οποίους θα συνεργαστεί για να εξοντώσει μια απειλή.

Το πρώτο trailer της σειράς προκάλεσε αντιδράσεις, οι οποίες ωστόσο εξηγήθηκαν.Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου στην συνδρομητική υπηρεσία της DC. Διαβάστε για τον αντίπαλο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ήρωές μας και μάθετε λίγα πράγματα παραπάνω για την καταγωγή της Starfire.

IGN Greece Titans: Αποκάλυψη-σοκ για την καταγωγή της Starfire Όταν ο Robin συνάντησε τον Robin SDCC 2018: Εξηγήθηκε η παρουσία της σκληρής γλώσσας στην σειρά "Titans"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα