Βρέθηκε ο σκηνοθέτης που θα μας τρομάξει στο "The Conjuring 3"

Εφιάλτες για μια βδομάδα...

Το "The Conjuring 3" αποκτά τον σκηνοθέτη Michael Chaves, για να πάρει τα σκηνοθετικά ινία από τον James Wan.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του Chaves είναι το "The Curse of La Llorona", στην οποία ο Wan είναι παραγωγός και η οποία θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2019. Σύμφωνα με το THR ο Wan θα έχει λόγο στο πώς θα γυριστεί το "The Conjuring 3", αλλά θα είναι στο υπόβαθρο, σαν τη φωνή συνείδησης.

"Ενώ δουλεύαμε με τον Chaves στο 'The Curse of La Llorona', τον γνώρισα ως σκηνοθέτη", είπε ο Wan. "Η

ικανότητα του Chaves να αναδύει το συναίσθημα στην ιστορία, και η κατανόησή του για τη διάθεση και τον τρόμο τον κάνουν την τέλεια επιλογή για την σκηνοθεσία του 'Conjuring 3'".

Η τρίτη ταινία θα επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στους ερευνητές του υπερφυσικού, Ed και Lorraine Warren, τους οποίους ενσαρκώνουν οι Patrick Wilson και Vera Farmiga αντίστοιχα.



Η πιο πρόσφατη ταινία του σύμπαντος του Conjuring, "The Nun", έχει κατακτήσει την κορυφή ως η πιο κερδοφόρα ταινία του τρομακτικού αυτού σύμπαντος. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για την ταινία και να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Οκτώβριο.

IGN Greece Νέα ταινία χορεύει με τα βελάκια του "Dance Dance Revolution" Κινηματογραφικός οδηγός Οκτωβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε; Πιθανό remake του "Train to Busan" με γνωστά θριλερίστικα ονόματα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα