Ubisoft: 'Μάχη' για επιπλέον πόρους με αφορμή το Splinter Cell

Να περιμένει κανείς, ή να μην περιμένει;

Πέρασαν μήνες από τότε που μάθαμε για έναν πιθανό νέο τίτλο της σειράς Splinter Cell. Μέσα σε αυτούς τους μήνες δεν είχαμε απολύτως καμία νέα πληροφορία από την Ubisoft, ενώ μέχρι και τα αξιόπιστα leaks δεν "έχουν δώσει χείρα βοηθείας".

Η σιγή αυτή δικαιολογήθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του CCO

της Ubisoft, Serge Hascoet, στο GameInformer, όπου το στέλεχος της developer εταιρείας έκανε λόγο για ανάγκη περισσότερων πόρων.

"Αγαπώ το Splinter Cell. Αγαπώ το Prince of Persia. Δεν μπορώ να δηλώσω περισσότερα αυτήν τη στιγμή, όμως παλεύουμε για περισσότερους πόρους. Πρόκειται δηλαδή για μια ερώτηση που αφορά τα διαθέσιμα μέσα μας και όχι τη θέληση μας, για να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι."

Ο Sam Fisher δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε παιχνίδι από το 2013, όταν και είδαμε το Splinter Cell: Blacklist, με τον τότε νέο τίτλο να φέρνει στο προσκήνιο νέα στοιχεία, σε συνδυασμό με έναν νέο voice actor για τον γνωστό μας κατάσκοπο. Από τότε, ο Fisher έκανε ένα cameo στο Ghost Recon: Wildlands του 2017.

Από την άλλη μεριά, ο Hascoet ανέφερε και το Prince of Persia. Το συγκεκριμένο franchise βρίσκεται "στον πάγο" πολύ περισσότερο καιρό σε σύγκριση με το Splinter Cell, καθώς ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς είναι το The Forgotten Sands του 2010.

Όλα αυτά έρχονται να δέσουν με την τελευταία τάση της βιομηχανίας προς τα open-world games, αλλά και την απόφαση της Ubisoft να απομακρυνθεί από τον βομβαρδισμό των cutscenes στα παιχνίδια της (τα Splinter Cell και Prince of Persia δεν ευνοούνται από αυτές τις συγκυρίες), καταλήγοντας σε αυτό που προσπαθεί να κάνει η εταιρεία με το AC Odyssey.

Παρόλα αυτά, ελπίζουμε η εταιρεία να βρει τους πόρους της, γιατί κάναμε "μαύρα μάτια" από την τελευταία φορά που είδαμε τον Sam Fisher εν δράσει.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceFan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην ΕλλάδαThe Surge: The Good, the Bad, and the Augmented - Launch TrailerΟ νέος τίτλος της Tycoon σε βάζει να καλλιεργείς και να εμπορεύεσαι μαριχουάνα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα