Φαίνεται ότι θα έχουμε νέα έκδοση του Nintendo Switch το 2019

Κιόλας;

H Nintendo πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Switch για να διατηρήσει την πορεία της κονσόλας, σύμφωνα με μια αναφορά από το Wall Street Journal Japan. Η ανεπίσημη φήμη δίνει ως πηγή ορισμένους προμηθευτές αλλά και άλλους ανθρώπους που έχουν γνώση επί του θέματος.

Οι πηγές του WSJ

Japan φαίνεται να ανέφεραν ότι υπάρχουν ενεργές συζητήσεις για νέες λειτουργίες hardware και software, καθώς και για βελτιώσεις συστήματος, όπως το μέτριο LCD display. Παράλληλα, φαίνεται ότι θα δούμε ένα νέο Switch στο δεύτερο μισό του 2019 και ίσως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του Βόρειου Ημισφαιρίου.

Μαζί με όλα τα παραπάνω μάθαμε επίσης ότι το Nintendo Switch έχει πουληθεί πάνω από 20 εκατομμύρια φορές, κάτι που μας κάνει να κατανοούμε την επιθυμία της Nintendo να κρατήσει την τεράστια αυτή επιτυχία.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Για 6 μήνες μετά τη λήξη της συνδρομής Switch Online θα μένουν τα saves Σε περισσότερες κονσόλες μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια τους οι κάτοχοι Switch Άνοιξε το Nintendo Switch Online

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα