19 χρόνια μετά επιστρέφει ο Indiana Jones και το Infernal Machine

Old school αρχαιολογία.

Επειδή η επόμενη ταινία Indiana Jones αργεί για περίπου 2 χρόνια ακόμα και δεν μπορούμε να κάνουμε ξανά μαραθώνιο ταινιών, κυρίως λόγω του Kingdom of the Crystal Skull, ας το "ρίξουμε" στα παιχνίδια της LucasArts με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας καθηγητή.

Με την πλειοψηφία των παιχνιδιών του franchise

να μην βρίσκονται σε ψηφιακή έκδοση, μας προκάλεσε εντύπωση, φέρνοντας ταυτόχρονα και ένα κύμα νοσταλγίας, η ψηφιακή κυκλοφορία του Indiana Jones and the Infernal Machine μετά από 19 χρόνια, όπως δηλώνει άλλωστε και το PCGamer.

Αναφερόμαστε σε ένα παιχνίδι, που κυκλοφόρησε στις 31 Οκτωβρίου του 1999, και αποτελεί sequel του Indiana Jones and the Fate of Atlantis και σαφώς δημιούργημα της LucasArts.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του Dr.Jones στα PC ήταν σε μια "πιο μικρή και τετράγωνη έκδοση", δηλαδή το Lego Indiana Jones και το sequel του.

Εάν έχετε τη διάθεση για 3D adventure games των 90's, μπορείτε να βρείτε το Indiana Jones and the Infernal Machine στο GOG.com στην τιμή των €5,19.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN Greece The Surge: The Good, the Bad, and the Augmented - Launch Trailer Ο νέος τίτλος της Tycoon σε βάζει να καλλιεργείς και να εμπορεύεσαι μαριχουάνα Pro Evolution Soccer 2019 - David Beckham Edition Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα