Mega Man: Ο Μεγάλος ήρωας στη Μεγάλη οθόνη

Με ένα τίτλο με τα πάντα κεφαλαία.

Στα γραφεία της Capcom γιορτάζουν την 30η τους επέτειο, και μέσα στη χαρά τους ανακοίνωσαν τα σχέδια για μία live-action χολιγουντιανή ταινία από το franchise του "Mega Man".

Μεγάλος ήρωας, μεγάλη μασκότ, μεγάλη οθόνη, και ο τίτλος κατέληξε ολόκληρος σε κεφαλαία, "MEGA MAN". Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Henry Joost και Ariel

Schulamn ("Catfish", "Paranormal Activity 3"), οι οποίοι θα κρατήσουν και τα σκηνοθετικά ηνία για την 20th Century Fox. Η ανακοίνωση έρχεται μέσω δελτίου τύπου εκ μέρους της Capcom, μαζί με τη δήλωση πως σκοπεύουν να "απευθυνθούν σε ποικίλο κοινό, περιλαμβάνοντας όχι μόνο τους παίκτες παιχνιδιών αλλά και τους φαν των ταινιών δράσης, με μία μεταφορά που θα διατηρεί τον κόσμο των παιχνιδιών του 'Mega Man', ενώ θα ενσωματώνει τη μεγάλη παραγωγική και ψυχαγωγική αξία που χαρακτηρίζει τις ταινίες του Χόλιγουντ".

Το franchise του Mega Man, εξίσου γνωστός και ως Rockman, ξεκίνησε τις επιτυχίες του το 1987 για την κονσόλα Nintendo Entertainment System. Ο γνωστός μπλε χαρακτήρας, που πλέον θεωρείται μία από τις μασκότ της Capcom, θεωρείται πως δημιουργήθηκε από τον Akira Kitamura, αν και ο ίδιος έχει δηλώσει πως τα σχέδια προϋπήρχαν της παρουσίας του στη γνωστή εταιρεία. Ο Kitamura έχει επιμεληθεί το franchise, που έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκ. αντίτυπα διεθνώς, και τον πρωταγωνιστή όπως τον έχουμε γνωρίσει στη pixel μορφή του, με τις πινελιές του καλλιτέχνη Keiji Inafune.

Σκοπός του ψηφιακού ήρωα είναι η παντοτινή ειρήνη μεταξύ ανθρώπων και ρομπότ και το όραμα του έχει μεταφέρει, μέχρι στιγμής, σε τουλάχιστον δέκα παιχνίδια της βασικής σειράς, πολλά spin-off, τηλεοπτικές σειρές και κόμικ.

Περισσότερα σχετικά με την κινηματογραφική του μεταφορά αναμένονται να ανακοινωθούν. Περιμένοντας για περισσότερα νέα, μάθετε ποιες ταινίες μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό τον Οκτώβρη από τον Κινηματογραφικό μας Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Νέα ταινία χορεύει με τα βελάκια του "Dance Dance Revolution" Κινηματογραφικός οδηγός Οκτωβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε; Fahrenheit 11/9 - Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα